donderdag 1 november 2018

Inzethor luxaflex

Inzethor luxaflex

De inzet hor is geschikt voor alle typen kozijnen. Bestel nu met korting! Onze op maat gemaakte vaste hor en inzethor bedekken jouw raam het hele jaar door.


Heerlijk genieten van de frisse lucht in je huis. Met ons optionele . Meer informatie over horren op maat. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar als het om luxaflex horren, zoals een luxaflex hordeur of plisse hordeur luxaflex , gaat. Een hor heeft een strakke . Luxaflex inzethor classic met korting.


Op de horlijst geldt een garantie van jaar op het gaas jaar. Vanwege de smalle profielen kan de hor bij geringe . Benieuwd naar al onze. Deze nieuwe generatie inzethorren zijn geschikt voor vrijwel elk draaikiepraam.


Inzethor luxaflex

Het is snel plaatsbaar zonder te hoeven boren in het kozijn en gemakkelijk weer. De hor is speciaal voor draai-kiepramen ontwikkeld. In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt. Verkoop eenvoudig luxaflex hor.


Ideaal bij draai-kiep ramen. LUXAFLEX , UNILUX, KEJE enz. Dankzij het stevige profiel en het windvaste gaas. Rolhorren en hordeuren. Voor inzethorren zijn zelfs kleuren beschikbaar.


Op aanvraag zijn ook alle RAL kleuren mogelijk. De op maat gemaakte vaste hor en inzethor bedekken jouw raam het hele jaar door. Afhankelijk van het gekozen model hor of hordeur, kunt u . Maak kennis met de verschillende toepassingen qua horren. Denk hierbij aan rolhorren: gebruikt u deze niet, . Weg met vervelende insecten en beestjes. Optimaal genieten van een frisse zomerbries doe je met onze horren op maat.


Vaste- en inzethorren. De meest eenvoudige oplossing is een vast hor. Zo hebben we voor bijna elk raam en elke deur een hor in onze collectie. Het meest eenvoudig is de inzethor.


Inzethor luxaflex

Toepasbaar bij de meeste ramen en wat betreft de prijs vaak het meest aantrekkelijk. De profielen van de hor kunt u zelfs in . De Inzethor Flex is vanwege de mm dunne kunststof flens (altijd donkergrijs) geschikt voor vrijwel ieder draai-kiepraam. Montage van de inzethor gaat met.


Bekijk het uitgebreide assortiment Unilux horren bij Markant zonwering en maak de keuze voor een hor Unilux die past bij uw situatie. Plisse hordeur Unilux.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.