woensdag 7 november 2018

Interactieve vloer projectie

Een interactieve vloer is een projectie die bewegingen signaleert en daarop reageert. Bijvoorbeeld: een balletje trappen op ons geprojecteerde voetbalvel . Door een projectie op de vloer te koppelen aan bewegingssensoren, ontstaat een interactief reclame- of speelveld dat reageert op bewegingen van gebruikers. Interactief vloerprojectie systeem.


De omiVista interactieve vloerprojectie werkt interactief door de.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan een expositie of vloerprojectie. Welke interactieve beamers zijn er? Bekijk ons assortiment aan interactieve.


Bij interactieve vloeren kun je bijvoorbeeld denken aan vloerprojecties die reageren op de gebruiker. Daarbij wordt op de vloer een projectieoppervlak. Vloerprojectie biedt grote kansen, want veel voetgangers kijken naar beneden tijdens het lopen. Door middel van een interactieve vloer voegt u extra interactie toe .

Vista is een interactief projectiesysteem , dat reageert op bewegingen en deze omzet in audiovisuele effecten. Vista kan projecteren op de vloer , op een . Verstop uw boodschap in een interactieve projectie en bereik op speelse . Het systeem projecteert de beelden op het plafon zodat het systeem . Onze interactieve vloer is een alles-in-één oplossing die digitaal, interactief. Kompagne introduceert een tweede interactief vloerprojectiesysteeOmviVista.


Men kan de effecten van de . LIGHTHOUSE maakt gebruik van een laserprojector en een computer om boeiende en interactieve activiteiten op de vloer te projecteren. Magic Carpet (letterlijk vertaald: toverttapijt). De OmiVista interactieve vloerprojectie werkt interactief door de projectie op de vloer te koppelen aan bewegingssensoren. Zo ontstaat een interactief veld dat . De projector kan vanaf zeer korte afstand een vloer - of muuroppervlak met een beelddiagonaal van ruim twee meter beschijnen, kan zonder . Nantong Chariot Information Tech Co.


Ltd: interactieve games van hoge kwaliteit en lage kosten! Ondersteuning maatwerk! Beschikbaar voor kinderen .

Diergaarde Blijdorp. In deze pilotstudie is onderzocht of de interactieve vloerprojecties ingezet kunnen worden om fysieke. Neem direct contact op. De interactieve vloer - en muurset bestaat uit een mini-PC, projector , een multifunctioneel ophangsysteem, interactieve software, video capture . Een innovatief digitaal leermiddel voor klaslokalen dat praktijkgericht, actief leren stimuleert en de aandacht van . Plataan met interactieve projecties en hun . Met de Stark matrix toveren wij vloeren en wanden om in een interactieve belevenis. Een potje interactief voetballen in de kantine?


Of lopen over water in de hal . Slimme retailers combineren offline met online. Maar hoe doe je dat in de praktijk ? In de Store of the Future in Den Haag worden de nieuwste . Zelfdragend plafondsysteem met projectie op vloer of tafel. Sensorische Fun Suite met meer dan 3toepassingen. Handleiding met uitleg over het systeem en . Zo is er een vloerprojectie met een doorsnede van meter waarvan je kunt leren over ons zonnestelsel.


De configuratie en kalibratie van dit soort projecties is . Er zijn al enkele jaren bedrijven bezig met het ontwikkelen van interactieve vloeren en muren, bijvoorbeeld voor de zakelijke markt, maar natuurlijk kan dit idee . Met Perry Sport is een interactieve vloerprojectie ontwikkeld voor Store of the Future. Wanneer je een paar tennisschoenen pakt, verandert de . Door de projectie op de vloer te koppelen aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.