woensdag 7 november 2018

Garderobekast met slot

De garderobekast is afsluitbaar met een slot. U kunt hierbij kiezen voor een cilinderslot, een slot die geschikt is om met een hangslot af te sluiten, een cijferslot, . Iedere deur van de garderobekast is namelijk voorzien van een slot. Bij ieder slot ontvangt je sleutels, waardoor je ook een reservesleutel heeft. Een lockerkast of garderobekast is in vele werkomgevingen toepasbaar. Bekijk alles met kledingkast slot ! Aantal deuren, deuren . Garderobekast Lockerkast Deurs Met Hang en Leg.


Garderobekast met slot

Sleutelslot voor garderobekast - Manutan. Cijferslot voor het afsluiten van garderobekasten en lockerkasten uit de serie: WRC,. Afsluitbare garderobekasten. De kasten zijn voorzien van een cilinderslot waardoor uw klanten en medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over hun . Er zijn veel sloten beschikbaar voor zowel garderobekasten als lockers. Om een beetje inzicht te krijgen welk slot het beste bij uw gebruikerswensen past, kunt . Dit slot is vooral geschikt voor vaste gebruikers en individueel instelbaar met een 4-cijferige vrij te kiezen code, met resetmoederslotfunctie.


Uitgebreid aanbod in garderobekasten , indien gewenst opmaat gemaakt. Mauer ELLcam Classic pincode slot in zwarte uitvoering, prijs per deur € 650 . Meer artikelen laden. De andere slotenopties. Een valgrendel is handig als de garderobekast door meerdere personen wordt gebruikt.


Garderobekast met slot

Deze kan dichtgedraaid worden zonder slot of op slot gedaan worden . De brandweer garderobekast ITF 2. Geen standaard slot. Een kastslot is een insteekslot met enkel een nachtschoot. Ze zijn geschikt om ruimtes mee af te sluiten die geen deurklink nodig hebben.


Slotopties voor de PDC garderobekasten. Alle kasten kunnen standaard geleverd worden met een cilinderslot met sleutels of een valgrendelslot. Berg uw spullen veilig op met een oerdegelijke en scherp geprijsde lockerkast.


Garderobekast met slot

Dat geldt zowel voor het soort slot als voor de maat van het slot. Voor een vitrinekast kiest u een ander slot dan voor een antieke dekenkist. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiƫnt online!


Het aanbod van een . Tonen als: Foto-tabel Lijst. Er mijn eerste vraag op dit forum. Als de schoot helemaal naar binnen zit kan deze . Z- garderobekast - plaatstalen constructie, hoogwaardig gemoffel. Archiefkast Jones big. Afmetingen: Breedte: cm.


Garderobekast met slot

Verkrijgbaar in de kleur: Wit met hoogglans wit - Deur met slot - Hoogte . Deze 3-deurs garderobekast is voorzien van een kledingstang, twee uitneembare legborden en een slot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.