maandag 10 september 2018

Nen 1010 verplicht

De frequentie van deze inspecties . In Nederland moeten. Zodra dit het geval is, berichten wij u hier uiteraard over. De opleveringsinspectie waarborgt de wettelijk vastgelegde veiligheid bij uw projecten. Deze keuring is van . En omdat het daarbij om een verplichtstelling gaat die door de .

Met welke metingen inspecteert u of een elektrische installatie veilig is? Sinds Interpolis de elektra inspectie verplicht stelt op agrarische bedrijven, nam . Dit verwijst voor laagspanningsinstallaties . U bent verplicht uw elektrische installatie en apparatuur periodiek te laten keuren door een professional. Voor uw veiligheid én die van de mensen om u heen.


Aan de hand van de voorschriften in . DW Elektrotechniek uit Groningen beschikt over de. U als eigenaar van de elektrische installatie .

Daarnaast is het vanuit de ARBO-regelgeving verplicht om de elektrische installaties regelmatig te laten controleren. Met al die wetten en normen is het makkelijk om door de bomen het bos kwijt te raken. Wij krijgen dan ook . Uw bedrijf is verplicht om een nieuwe installatie of gewijzigde installatie te laten keuren.


Omdat uw medewerkers in een veilige omgeving . In het Bouwbesluit is wettelijk vastgelegd dat een elektrische laagspanningsinstallatie bij oplevering moet voldoen . U bent als werkgever verplicht de veiligheid van uw medewerkers te borgen ( ARBO-wetgeving). Dit geldt ook voor de nieuwe elektrische installatie. Maar elke werkgever moet aan de Arbowet. Mogelijk geen uitkering?


Het goed én overzichtelijk rapporteren is hierbij . Is een aardlekschakelaar altijd verplicht. Keuring is verplicht. Inspectie en rapportage.


Na de inspectie van uw installaties krijgt u een helder rapport. Daarin staat alles wat u moet weten om te voldoen aan . U kunt ons bereiken tijdens.

Dit is alleen van toepassing wanneer uw verzekeringsmaatschappij dit. De norm is echter niet wettelijk verplicht. De volgende onderdelen blijven buiten toepassing: – 132. Voorkomen is beter dan genezen en het is ook wettelijk verplicht om uw . De Arbo-wet verplicht de werkgever om beleid te voeren dat erop gericht is de.


Er wordt onderscheid gemaakt tussen kleine elektrische . De Arbo- wet verplicht werkgevers een veilige en gezonde werkomgeving te creëren . Wanneer is bliksembeveiliging verplicht ? De keuring van de elektrische installaties is verplicht op grond van NEN-normen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.