woensdag 19 september 2018

Draaihek

Draaihek

Bekijk ons brede assortiment draaihekken en klapdeuren nu direct online. Bestel eenvoudig in onze webshop. Manutan levert snel en gratis.


Een tourniquet is een twee-, drie- of vierarmig draaihek dat wordt geplaatst voor de toegangscontrole of geleiding van personen. Tourniquets worden gebruikt . Als particulier of bedrijf wil je graag veel zaken zo gemakkelijk mogelijk geregeld hebben. De poort bestaat uit een of twee vleugels die gewoonlijk . Met een tourniquet, ook wel draaihek genoem kunt u de toestroom van bezoekers gemakkelijk beheren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Sea Mini Tank Hydraulische draaihek of vleugelhek aandrijvingen de Mini Tank is de meest krachtige en robuuste hekopener op de markt en kan hekken of . Draaihek aandrijving Comfort 515.


De hoge draaihekken met hoog beveiligingsniveau en zijn geschikt voor gecontroleerde doorgang bij binnen- en buitensituaties in iedere omgeving en . Nice Hyke kit KCE, knikarm draaipoort opener - draaihek opener, complete kit. Ter Schuur Techniek levert draaihekwerk of te wel tourniquet,indien gewenst met blokkeer systeem. Deze kunnen in verschillende . Te koop nieuw dubbel draaipoort draaihek met hekpalen.


Draaihek

Prijs 9euro ex btw. Product informatie. Voor de toegangverlening aan personen worden vaak draaipoorten gebruikt. De controlerende functie hiervan is echter beperkt. CAME CONNECT Gateway.


De nieuwste technologie om uw automatisaties vanop afstand te bedienen. Verbied de doorgang van voertuigen zonder voetgangers te verhinderen. Controleer de uitspraak, synoniemen en grammatica. Stalen buis diameter 60mm.


Draaihek

Op een spil gemonteerde schacht. Met de draaihekken van Heras heeft u maximale controle op toegangsstromen. In combinatie met een toegangssysteem weet u bovendien altijd exact wie er op.


Alle woorden zijn alfabetisch gesorteerd. Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. In Haarlem heeft een meisje maandag angstige momenten beleefd toen ze klem kwam te zitten in een metalen draaihek. Maak een keuze uit de verschillende productcategorieƫn of bekijk het volledige product overzicht hieronder. NL, Synoniemen voor draaihek , EN, Vertalingen.


Draaihek

Het VSA PRODUCT OVERZICHT. INRIJPOORTEN SIERHEKWERK SCHUIFPOORTEN . Geschikt voor een hekgewicht van maximaal 3kg. De zwerm van schoolgaande jeugd en bestuurders is gebaat bij signalisatie om exact te weten waar iedereen zich mag verplaatsen.


Vertalingen in context van draaihek in Nederlands-Engels van Reverso Context : Ga door het draaihek en wacht op het onderzoek. Ollerton levert hekwerken en verkeers geleidende producten in alle soorten en maten en daarbij horen ook tourniquets of draaihekken. De bedoeling van het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.