dinsdag 18 september 2018

Deurvastzetter dictator

Deurvastzetter dictator

Met de deurvastzetter ZE Standard Line en Design Line kunt u uw deuren vastzetten in elke gewenste positie. De bediening gaat eenvoudig . Dictator zilverkleurige deurvastzetter voor het eenvoudig vastzetten van uw deuren op iedere gewenste positie, uitschuiflengte 1mm. Geschikt voor binnen- . Deurvastzetter Dictator ZE Design Line.


Deurvastzetter dictator

Deze lichtmetalen deurvastzetter met een slaglengte van mm, zorgt ervoor dat de deur ook bij oneffen of gladde . Dictator deurvastzetter ZEWit is door toepassing van niet roestende materialen (RVS, aluminium, kunststof, rubber) ook zeer geschikt voor buitendeuren. Deuren vastzetten doe je met een deurvastzetter Design zilver 160mm van Dictator. Zonder te bukken de deur vastzetten en ontgrendelen!


Hierdoor is hij ook zeer . Zeer strakke vormgeving. In aluminium matzilver ge loxeerd. Voordelig geprijsd! Strakke vormgeving, met vlakke zijden zonder . DICTATOR deurvastzetter - ZE - grijs. Dit door toepassing van niet roestende materialen (RVS, aluminium, kunststof, rubber).


Deurvastzetter dictator

De Dictator ZE-zwart is een roestvrije deurvastzetter. Aluminium huis met RVS geleidepen. De serie lichtmetalen Dictator deurvastzetters ZE Design Line met een slag . Deze serie lichtmetalen deurvastzetters “ZE” met slaglengtes van tot 1mm.


Voeg toe aan verlanglijst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.