vrijdag 3 augustus 2018

Tocht in huis verhelpen

Tocht In Huis Opsporen En Oplossen. Zit je met koude voeten en moet je de verwarming steeds maar. Dat merk je al snel aan je hoge energiefactuur!


Lees hier simpele én budgetvriendelijke tips om tocht in huis te verhelpen ! Onder andere spouwmuurisolatie en tochtstrippen maken je huis aangenamer. Check wat je kunt doen tegen tocht in.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw huis tochtvrij te maken. Hoe kunt u deze tochtplekken verhelpen ? Wij verhelpen tocht in huis door met speciale apparatuur gebreken in de isolatie op te sporen. Ga op zoek naar de tochtgaten.


Uw verzekering vergoedt vaak de kosten. Bel LCS Lekdetectie! Last van koude tocht in huis ? Check: waar zitten in jouw huis tochtplekken?

En hoe maak je de naden en kieren goed dicht? Ga mee op kierenjacht in huis. Gelukkig kun je dit met tocht werende maatregelen makkelijk zelf oplossen. Dit zou erop kunnen duiden dat koude lucht uw woning op deze plekken binnenstroomt, wat de tocht in huis verklaart. Met een aantal tochtstrips kan je snel besparen op gas.


Als je vrij zeker denkt te weten waar tocht vandaan komt in een ruimte, dan kun je dit verhelpen met isolerende maatregelen. Een win-win situatie. Je hebt tochtwering voor de deur en het raam.


Energie besparen kan zo simpel zijn! Ondanks dat het systeem netjes is weggewerkt kan dit dus toch kou veroorzaken in uw huis. Thermografie kou koof Polygon. Tochtproblemen in gebouwen komen veel voor en zijn meestal moeilijk te verhelpen.


Ontdek hoe je eenvoudig tocht in je huis kunt voorkomen en onderneem actie. Dan is het wellicht verstandig om eens een onderzoek uit te laten voeren waar de tocht vandaag komt en hoe u dit kunt verhelpen. Uw huis tochtvrij maken, tochtwering aanbrengen rond deuren en ramen.


Ramen en deuren zijn de. Dat is gemakkelijk te verhelpen.

Door een brievenbus kan . Hoe zou het zijn wanneer wij dit probleem definitief voor jou oplossen? In ieder oud huis zijn er tocht hotspots te vinden, waar de verwarming het tegen op moet nemen. In ons huis is dat (onder andere).


Je woning nog beter isoleren? Download onze isolatiegids en ontdek de belangrijkste informatie met tips en advies. Je huis stap voor stap isoleren. Waarom wil je tocht in huis opsporen?


Eigenlijk best logisch, tocht betekend kou. Hoe hoog u de kachel thuis ook zet en hoe zeker u ook weet dat alle ramen dicht zijn, toch lijkt er in huis sprake te zijn van chronische tocht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.