woensdag 4 april 2018

Bravecto prijs kat

Beaphar Milquestra Ontwormingsmiddel kleine kat en kitten. Prijsdaling : €147. De prijs is louter indicatief, voor terugbetaalde geneesmiddelen betaalt u enkel het . Er is een nieuw middel tegen vlooien en teken voor de hond en kat. Je kan het hier enkel reserveren en daarna het geneesmiddel met . Bravecto koop je bij Dierenapotheek. Info over prijs bravecto.


Bravecto prijs kat

Indicaties voor gebruik met specificatie van de doeldiersoort(en). Je kunt het beste regelmatig een vlooienmiddel aan je kat toedienen. De behandelfrequentie is afhankelijk van het type product. Vlooiendruppels gebruik je . Vanaf half juli is er een nieuw product op de markt tegen vlooien en teken voor katten.


Een pipet die na aanbrengen tot wel weken bescherming biedt! Drie redenen om dit niet te doen: Heftige bijverschijnselen. Geef uw dier een veilig anti-vlooien en - tekenmiddel! Stap 3: Knijp zachtjes in de pipet en breng de gehele inhoud direct op de huid van de kat aan.


Het diergeneesmiddel dient bij katten tot kg lichaamsgewicht . BRAVECTO spot-on 2mg kat. Actief bestanddeel: fluralaner. Samenstelling: fluralaner: 2mg. Farmaceutische vorm. Advantage Katten 4kg 4x4ml.


Ik heb mijn hond het een keer gegeven ben gestopt maar mijn katten. Een kat kan ook gevoelig zijn voor het speeksel van de vlo en hier een allergische reactie op vertonen, ook wel vlooienallergie genoemd. Dit kan jeuk, koorts of . De bravecto plus voor katten.


Bravecto prijs kat

Deze producten zorgen ervoor dat de vlooien,. Deze is ook geschikt voor huishoudens met katten , in tegenstelling tot. Tarieven gezondheidsplan hond en kat. Hond tot kg, €100.


Chippen hond of kat (excl. consult). Vitaminthe, ml, ml per kg, tube. De dierenarts kan vaststellen dat uw hond of kat een vlooien allergie heeft. U kunt bij ons een aangepast kattenluik kopen waardoor er geen vreemde katten in . Onbehandelde honden, katten of andere gastheren kunnen daarom als infectiebron dienen. Ze kunnen een directe bron van infectie met volwassen vlooien . Hoeveelheid: Voeg Toe.


Bravecto prijs kat

Elke hond of kat heeft kans op vlooien. Voorschrift Verplicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.