vrijdag 30 maart 2018

Glasdak profielen

Klik hier voor de uitgebreide profielen en glas MAATHULP Hieronder enkele inspiratie voorbeelden, je kunt het profiel naar eigen inzicht samenstellen. GLASPROFIEL, DAKPLAAT KLEMPROFIELEN VOOR OVERKAPPING, LICHTSTRAAT, DAK MET GELAAGD VEILIGHEIDS GLAS , ISOLATIEGLAS. Wil je zelf een houten lichtstraat maken? Gebruik glasprofielen van Niek Roos voor een waterdichte . Klemprofiel glazen dak.


Of het nu gaat om enkel glas of isolatieglas.

Met deze profielen heeft u de vrije . Met onze profielen heeft u de vrije hand in het . Veelgestelde vragen. Bestelbaar, niet op . Waarom aluminium glasprofielen? Een aluminium glasprofiel is uitermate geschikt als uw een lichtstraat of andere toepassing in uw woning wilt plaatsen! Wij hebben een zeer uitgebreid assortiment aluminium profielen en aluminium.


Zelf glas op dak plaatsen.

Montage van dit profiel is op een dragende constructie van hout, metaal of . Dit profiel is geschikt voor alle glassoorten. Aluminium glasprofiel voor montage van glas op houten balken. Er zijn geen artikelen in uw winkelwagen.


De glazen platen van de serre moeten natuurlijk ergens op kunnen steunen. Het glas kan in een aluminium profiel geplaatst worden, maar . Pext Solar biedt een uniek lichtdoorlatend solarsysteem van glas. Met een zo industrieel en eenvoudig mogelijk profiel heeft Thermoflor een betaalbaar glasdak ontwikkeld met een U-waarde van 8. Constructies voor nieuwbouw of renovatieprojecten kunnen naar wens worden uitgevoerd in standaard profielen of systeemprofielen van de merken Agentor . Geleidingsprofiel voor glas 2x 26. Aantal: Naar wagentje Meer info . Het toepassingsgebied van deze eisen en adviezen glasdaken betreft. BSP siliconenprofielen t. FKM glasdaken zijn zelfdragend en kunnen op elke gerede vlakke of schuine opstand gemonteerd worden.


De snijkanten van de profielen zijn afgebraamd als standaard bij ons. Het bijbehorende Pprofielsysteem voor het glazen dak bestaat uit brute profielen , compleet met toebehoren. Dakbedekking : veiligheidsglas 44.


Een glasdak brengt natuurlijk licht in je woon- of werkruimte.

Thermoflor ontwikkelde een glasdakprofiel waarmee luchtdichte glasdaken met een U-waarde van slechts kunnen worden gemaakt. Gevel met glazen U- profielen naar binnen geblazen. Kombi- profiel bestaande uit een aluminium oplegprofiel met een PVC.


Optioneel cilinderslot mogelijk. Profielen gepoedercoat onder maritieme Qualicoat normering. Hoogte van de profielen van tot 1mm.


Daklichtvenster type VENTRIA voor natuurlijke venti . Maar ook als een grote overspanning tussen staanders in uw . Dit is met opzet, omdat. Niet-geïsoleerde onderbouwelementen van enkel glas ,. Glasdikte tot mm. De terrasoverkappingen schuifbaar glas of P. C plaat van Veldman zijn. Zo werd het koude aluminium profiel bedekt met kunststof profielen , de mm . Het Braat HI systeem is een hoogwaardig eigen profielsysteem die op de bouwkundige opstand van derden wordt gebouwd.


Hierdoor zijn de hoofdprofielen en . EPDM- profiel verlaagt de minimale hoogte van de opstand van 150mm tot 80mm. Opstand van 80mm voor beloopbaar glas door EPDM profiel toch waterdicht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.