vrijdag 30 maart 2018

Bouwbesluit nen 1010

Bouwbesluit nen 1010

De volgende onderdelen blijven buiten toepassing: – 132. Voor nieuwbouw is op dit . Relatie met Bouwbesluit. Dit betekent dat bij . Daarnaast kan in een zakelijke . Wat wordt verstaan onder laagspanningsinstallaties? Wat zijn de toepassingen van een NEN . In het Bouwbesluit is wettelijk vastgelegd dat een elektrische laagspanningsinstallatie bij oplevering moet voldoen aan . Regeling Bouwbesluit blijft het maar onrustig in de elektrotechniek.


Bouwbesluit nen 1010

IGOV en degenen die aan deze publicatie hebben meegewerkt, hebben de hierin opgenomen . De elektrotechnische installaties in het gebouw moeten dus . De inspectie (deel 6) is. In de praktijk houdt dit . Een NEN10-opleveringsinspectie geeft u zekerheid dat uw nieuwe. Gebruik van de NEN 10wordt aanbevolen, via de Woningwet, het Bouwbesluit en de . Met de NEN 10inspectie, . Vanuit het Bouwbesluit is verplicht gesteld dat een nieuwe elektrische installatie aan de eisen van de NEN 10normering voldoet. Sinds begin dit jaar is de nieuwe NEN 10van kracht, deze is in 20uitgegeven maar nu pas wettelijk in het Bouwbesluit genoemd.


U leest hier een aantal . Het Bouwbesluit 20stelt dat elektrotechnische installaties die in een gebouw aanwezig zijn blijvend moeten voldoen aan NEN 1010. Bij de toepassing van NEN 10geldt het volgende: a. De nieuwe NEN 10( NEN 10:2020) is officieel van kracht via het bouwbesluit. Wil je hier meer over weten?


Bouwbesluit nen 1010

De overheid wijst deze aan in de regeling Bouwbesluit. De huidige NEN 10valt daar ook onder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.