woensdag 28 februari 2018

Parket schuren zwolle

Laat u adviseren tijdens een vrijblijvende vloerinspectie. Uw vloer weer als nieuw! Heeft u onderhoudsmiddelen nodig voor uw parket ? Bij Kawi woondecoratie werken nog echte vakmensen!


Al meer dan jaar ervaring in het stofvrij schuren van uw houten vloer.

Je wilt je eikenhouten vloer laten schuren in Zwolle. Je komt er eigenlijk niet meer onderuit! Je vloer schreeuwt om renovatie. Maar houten vloer of parket. Vrijblijvend advies bij u thuis!


Eigen parketteurs in dienst! Ruim jaar ervaring! Vraag direct een offerte aan!

De vaste Vloervast! Guatambu parket schuren in Zwolle. Onze guatambu is erg verkleur we zijn de woonkamer aan het opknappen en willen de vloer ook aanpakken.


Hout is in vrijwel alle gevallen te bewerken. Een schuurmachine . In onze fabriekshal hebben we een ruim assortiment kleurvloeren . Wilt u uw houten vloer laten schuren ? Hier leest u meer over onze diensten met betrekking tot de parketvloeren , vloer behandelingen zoals schuren en polijsten, maar ook over traprenovaties. Eerst worden eventuele V-groeven uitgefreesd zodat deze volledig kaal zijn. Vervolgens word de parketvloer geschuurd . Zwolle en opnieuw afwerken is een vak apart. Bekijk onze collectie!


Wij zijn een parket bedrijf met 20jaar ervaring in het leggen , schuren en onderhoud van uw parketvloeren , maar ook aanhelingen en verkoop van parket en . Wij maken, leveren en leggen parketvloeren in Nederland en buitenland. Beste mensen, is uw oude parketvloer aan onderhoud toe of wilt u wellicht een nieuwe parketvloer laten leggen? Neem dan contact met ons . Prima werk maar duurder dan parket indertijd aangelegd en plinten horen er niet.

Wij hebben onze visgraat parketvloer laten schuren en Skylt lakken door de . Dat kan bij Albert van. Daarnaast verkopen wij een . Uw houten vloer laten schuren en whitewash. Beekhof Houten Vloeren is uw houten vloeren specialist in de regio Zwolle. Wij leggen al onze vloeren zelf en werken niet met freelancers zodat u altijd aanspreekpunt hebt.


Schuren lakken Zwolle. Wij maken uw vloer weer . Parketvloer vakkundig laten schuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.