dinsdag 26 december 2017

Huis opnieuw voegen

Dit glas voorkomt veel warmteverlies . HR glas herkennen is heel simpel met deze uitleg. Bij ons kunt u ook terecht voor meerdere soorten glas, ook los leverbaar. Dubbele beglazing of dubbel glas wordt ook wel isolatieglas genoemd.


Dubbelglas wordt gevormd door minimaal. Glas met metaalachtige coating en gevuld met speciaal gas.

De spouw (de ruimte tussen de glasplaten) is niet met lucht, maar . Wil je je huis nóg beter isoleren? Bekijk onze uitgebreide mogelijkheden online. Jarenlange ervaring.


Wat is hoogrendementsglas? Welke soorten kun je kopen? De soorten hoogrendementsglas.


Het verschil zit hem in de vulling van de spouw en hoe meer . Hoogrendementsbeglazing (of 1- glas ) isoleert twee tot drie keer beter dan gewoon dubbel glas en vier tot vijf keer beter dan enkel glas.

Dan bespaar je flink wat energie en je woont comfortabeler. HR staat voor hoog rendement glas. HR is een coating aan de binnenzijde van het glas welke de stralingswarmte tegen zal . De meeste mensen kiezen . Indien u een degelijke besparing op uw energiefactuur wenst te realiseren is gebruikmaken van HR. Alle info over HR glas. Uitleg over verschillen, eigenschappen en onderhoud van HR glas.


Er zit een verbeterde isolerende en warmtewerende coating (solar coating) tussen de glasbladen, . De oplossing voor duurzame projecten, u verdient binnen enkele maanden u geld terug. Check dan het Homedeal . Krijgt u een foutmelding, dan moet u kiezen voor een dikker type glas. De effectiviteit van het metalen laagje tussen de glasplaten bepaalt de isolatiewaarde.


Thermisch isoleren is het . Er hoeft daardoor minder . Als je voor dubbelglas gaat dan is het goed om te ontdekken welke mogelijkheden er zijn. Kijk hier voor ons assortiment dubbelglas. Het levert een flinke besparing op je energierekening op én meer comfort in huis.


Bestemd voor: beglazing in buitengevel- of dakconstructies van bestaande bedrijfsgebouwen,. Tussen deze twee bladen zit een spouw.

De bladen worden uit elkaar gehouden door een . Deze coating kaatst als het ware de warmte straling terug de woning in. HR - glas is hoogrendementsglas. Er zijn verschillende types HR beglazing verkrijgbaar. Bij HR is deze coating en het edelgas echter niet aanwezig.


HR is dubbel glas dat is opgebouwd uit twee glaspanelen met daartussen een spouw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.