woensdag 27 december 2017

Banierhouder vlaggenmast

De professionele aluminium vlaggenmast met hijsbare banierhouder en diefstalbeveiliging. Bespaar tijd en geld met vervangen van uw banieren. Een banierhouder zorgt er namelijk voor dat uw vlag er altijd strak bijhangt.


Losse banierhouders voor diverse vlaggenmasten. Wilt u uw vlaggenmast met kikker . Banierhouder (set).

Buitendiameter top van de mast. De banierhouders zijn leverbaar voor polyester en aluminium vlaggenmasten. Glijlager banierhouder aluminum buis mm tbv montage op polyestermast top mm. De vlag blijft zo vanaf grote afstand goed zichtbaar!


Deze banierhouder plaats je eenvoudig zelf op jouw huidige vlaggenmast. Montage door VCA gecertificeerde monteurs, banieren, banier vlaggenmast , . Polyester vlaggenmasten uit Zweden. BTW ( €2incl.


BTW).

Van: Tot: Let op: je kan de data pas in de winkelwagen weer wijzigen! De Victory is een solide vlaggenmast , geschikt voor vrijwel alle vlagsoorten. Vlaggenmast banierhouder.


Dit is een vlaggenmast met hijsbare banierhouder zodat je jouw vlaggenmast niet hoeft te kantelen. Makkelijk, want je hebt je banier zo gewisseld. Prijs is exclusief plaatsen en transportkosten. Andere lengte of opties op aanvraag.


De getoonde afbeelding kan afwijken. Voor meer informatie. De polyester Reclamemast van Formenta heeft een zeer robuuste banieruithouder van eigen fabricaat. Uw vlaggenmast is niet onderhevig aan slijtage maar de banieruithouder heeft het gedurende het jaar wel zwaar. Deze kunnen slijten door de vele draaiingen . Scherpe online prijzen voor vlaggenmasten inclusief professionele plaatsing vindt u hier.


Kantelvoet polyester reclamemast met banierhouder. Dit Ballastblok weegt 450kg en is gemaakt om constructies op hun plek te houden. Met vriendelijke groet, G. Door gebruik te maken . Uithouder is gemaakt van massief aluminium.

Artikelnr: zie technische gegevens. In een handomdraai maakt u uw vlaggenmast geschikt en u kunt kiezen uit diverse kleuren voor de knop. Meerdere diameters. Standaard zijn onze . In combinatie met een vaste banierhouder zorgt de WindSwinger ervoor dat uw banier . De vlaggenmast draait om zijn eigen as en letterlijk met alle winden mee.


Hierdoor kunt u de vlag . Op zoek naar accessories voor uw vlaggenmast ? Het grootste assortiment vlaggenmast accessories vindt je bij vlaggenmasten. Plaats het contragewicht en ringenset over de top van de mast. Plaats de roterende top over de top van de vlaggenmast en schroef deze vast met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.