maandag 9 oktober 2017

Foto geborsteld aluminium

Nú met Korting! Fine-art printkwaliteit. Je foto wordt op geborsteld aluminium dibon ook wel butlerfish genoem afgedrukt. Een fotoafdruk op geborsteld. Foto op aluminium afdrukken.


Foto geborsteld aluminium

Gratis formaat advies voor een Prachtig Resultaat . Kies voor een foto op metaalplaat of alu poster. Je kan kiezen uit een foto aluminium op geborsteld of op wit aluminium. Aluminium foto geborsteld RVS. De geborstelde variant heeft een robuust uiterlijk en een . De witte delen van de foto worden dan niet afgedrukt.


Metalprint brushed. In plaats daarvan vullen deze plekken zich op met de karakteristieke uitstraling van het geborstelde. Uw foto op geborsteld aluminium laten afdrukken, in slechts drie stappen uw foto op dibond.


Foto geborsteld aluminium

Laat je mooiste foto afdrukken op aluminium. Wordt geleverd incl. Stevig, duurzaam en stijlvol mat alu -dibond. Op aluminium komt jouw mooiste foto prachtig uit de verf. Perfect voor zwart-wit.


Haarscherpe kwaliteit en afwerking. Voor zakelijk en particulier. Alleen het materiaal (mm dik) is al een kunstwerk op zich.


Foto geborsteld aluminium

Je kunt kiezen uit aluminium wit voor een super scherpe afbeelding met een . Overige aluminiuOntvang WINTERKORTING . Afdrukken op aluminium wordt ook wel dibond genoemd. U kunt kiezen uit het aluminium paneel met een witte toplaag of de aluminium foto op een geborstelde RVS toplaag. Witte en heldere fotodelen worden niet gedrukt, voor een echt aluminium -effect. Nu online bestellen!


Licht en veelzijdig, voor binnen en buiten. De aluminium platen zijn 3mm dik, lichtgewicht,. Jij kiest voor geborsteld aluminium. Je hebt bij FotoOpGlas.


Jouw foto op aluminium is millimeter dik en met het handige ophangsysteem is het ophangen ervan een koud kunstje. Keuze uit verschillende . Ook is het product . Op zoek naar een origineel fotocadeau? Laat hier jouw foto op aluminium drukken! Geeft een unieke uitstraling aan je foto.


In meerdere formaten. Start met bestellen door je afbeelding hiernaast te uploaden. De structuur van het geborsteld aluminium blijft zichtbaar in je foto.


Geeft je foto een stoere industriele look.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.