donderdag 5 oktober 2017

Bodemisolatie chips

Deze isolatie chips ken je als verpakkingsmateriaal in dozen van bijvoorbeeld een nieuwe tv en pakketje van Bol. Isochips zijn gemaakt van . De onderkant van de vloer is niet meer het condenspunt, maar het vocht verdwijnt onder de isolatiechips en richt geen schade meer aan. De Trio Insulation Chips. DroCom isolatiechips zijn de . Isolatiechips hebben een .

De isolatiechips zorgt voor goede isolatie. Perfecte isolator: isolatiechips bestaan voor uit lucht wat zorgt voor een perfecte isolatie. Gerecycleerd materiaal: de chips bestaan uit gerecycleerd . Drowa Chips : gegarandeerd een leven lang jouw vloer beschermd tegen vocht. Bodemisolatie chips zijn het moderne alternatief voor schelpen, maar dan beter! Verkoop eenvoudig isolatie chips.


Dankzij isolatiechips kunt u heel wat stookkosten besparen. Dat is fijn voor uw .

Hoe kunt u uw kruipruimte isoleren met chips ? Hoe wordt bodemisolatie aangebracht? Met een slang worden bolletjes of stukjes piepschuim (EPS-of biofoamparels of EPS- chips ) in de kruipruimte gespoten. Partners van Debodemafsluiter. Nu met jaar Garantie! Onze isolatie chips zijn wetenschappelijk onderzocht en door TNO goedgekeurd!


Het isoleren van de Kruipruimte . Wat is het verschil met EPS chips ? Wat zijn de voordelen en nadelen van EPS vloerisolatie? Je leest het hieronder. EPS isolatiemateriaal als . De door DroCom ontwikkelde vloerisolatiechips zijn gemaakt van polystyreen. Door het lage gewicht van de chips is de kruipruimte snel en eenvoudig te . Met kruipruimte isolatie chips van polystyreen isoleert u zelf eenvoudig uw ( vochtige) kruipruimte. De chips of wokkels zorgen voor een drogere kruipruimte.


Wij geven graag advies op maat! Wilt u meer informatie over alle producten voor de kruipruimte?

Stel uw vraag via uw . Prijzen per soort materiaal. Er zijn verschillende materialen mogelijk voor het isoleren van de . De chip wordt toegepast als bodemisolatie in de kruipruimten. Deze isolatiechips werken zeer isolerend en zorgen ervoor dat de Rc-waarde van de woning verbeterd.


Bestaande woningen, kantoren, scholen en . Voorkom schade door uw kruipruimte te isoleren met isolatiechips. Ook zeer geschikt voor houten vloeren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.