woensdag 27 september 2017

Mobiel ankerpunt valbeveiliging

Stalen lus met ogen DMM. Mobiel ankerpunt ISC . Nieuwe mobiele tijdelijke ankerpunten zonder te sleuren met gewichten op het dak. Bent u op zoek naar een mobiel ankerpunt om met . Het Syam mobiele ankerpunt dient als oplossing voor valbeveiliging , vlak bij een opening of rand.

Het systeem wordt aan de binnenzijde van een gebouw . Kies uit meer dan 500. Door onze jarenlange ervaring in valbeveiliging en PBM besteden we speciale. Toebehoren valbeveiliging. Roterend ankerpunt 360°. Schaderegeling over de bruto huurprijs.


Dit zijn de mobiele ankerpunten.

Type C zijn flexibele ankerlijnen vastgemaakt aan eindankers waaraan je je jouw valharnas kan . ELLERsafe verankeringslus (rondstrop) van bandmateriaal te gebruiken als tijdelijk of mobiel ankerpunt. Werkende lengte verkrijgbaar van tot 2cm. SYAM - Tijdelijk ankerpunt voor persoonlijke valbeveiliging. Dit mobiele ankerpunt is uitermate geschikt voor situaties waarbij kortdurende werkzaamheden . Ben je op zoek naar een tijdelijk ankerpunt voor platte daken dan is het mobiel dakanker IM2van Ellersafe een goede keus voor u. Fallprotec levert mobiele ankersystemen, dakankersystemen, tijdelijke dakankers , dakankers voor valbeveiliging en ankerpunten voor veiligheidsharnassen. Wij hebben diverse mogelijkheden hiervoor.


Dakhaas, tijdelijk ankerpunt voor hellende daken. SYAM, mobiel ankerpunt voor raam- en deuropeningen. Dit mobiel ankerpunt voor valbeveiliging is geschikt voor gelijktijdig gebruik door personen.


Specificaties: Standaard uitvoering: geschikt voor alle deuren met . Centraal ankerpunt komt automatisch omhoog bij een val waardoor de valafstand vermindert. Ervaar de vrijheid van een mobiel ankerpunt. De tijd is gekomen om valbeveiliging te heroverwegen.


Meer dan jaar ervaring.

Keuring en inspectie valbeveiliging. Bestel de SYAM MOBIEL ANKERPUNT VALBEVEILIGING VAN MTR TOT MTR HOOGTE online bij Lecot. Ontdek ons ruime aanbod van . Het slim ontworpen ankerpunt voor valbeveiliging past op een europallet en is daarmee gemakkelijk vervoerbaar. Een ankerpunt dat geen permanente bevestiging behoeft en lekken voorkomt,.


Het mobiele ontwerp zorgt dat Weightanka flexibel inzetbaar is, precies zoals . SafeLock mobiel ankerpunt. Maak daarom altijd gebruik van een gedegen Valbeveiliging. De SYAM is een mobiel ankerpunt dat u kunt gebruiken bij valgevaar voor raam- en . Ankerpunten om veilig te werken op hoogte.


Met ankerpunten kan een gecertificeerd aanhaakpunt gecreërd worden, waar . Imax: mobiel ankerpunt t. Het SYAM mobiele ankerpunt is het ideale ankerpunte voor . EN 7A (vaste ankerpunten ), EN 7B ( mobiele ankerpunten ) of EN 7E (doodgewicht ankerpunten ). Ons assortiment mobiele valbeveiliging voldoet aan de hoge eisen die. Het punt waaraan een gebruiker bevestigd is, bijvoorbeeld een mobiel ankerpunt of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.