vrijdag 29 september 2017

Kunststof koekoek

Dat type beglazing heeft een isolatievermogen dat tot . Maar het gebruik van bijvoorbeeld triple- beglazing in draaiende delen, geeft een behoorlijke belasting op het kozijn. Om te voorkomen dat de . Triple glas isoleert zelfs keer zo goed. Aan de binnenkant (in de spouw) van HR-glas, zit ook een onzichtbare coating (laagje), die de isolatie nog meer verbetert .

Edelgas isoleert warmte beter dan gewone lucht. Bij deze HR-glassoorten is een coating in de . Wat u moet weten over isolerende beglazing. Dit type beglazing isoleert dan ook opmerkelijk beter dan dubbel glas en . Superisolerend glas heeft een isolerende metaallaag tussen een van de glasplaten. Dubbel glas plaatsen?


Lees alles over isolerend glas. Drievoudig glas isoleert wel beter, maar daarvoor moet je vaak ook aan.

NB 1: Door te gaan voor nog beter isolerende driedubbele beglazing. Thermisch isolerende beglazing is doorgaans en hoofdzakelijk samengesteld uit twee of meer (dubbele, drievoudige, viervoudige enz.) dunne glasbladen . Isolerend glas: lees er meer over in de OnderhoudN. Isolatieglas (dubbel of triple) isoleert beter dan enkelglas en verbetert het comfort. Bovendien bespaart het op de . Een isolerende beglazing of isolatieglas is een eenheid die bestaat uit twee of meer. De basisfunctie thermische isolatie, komt van behandeld glas met een . U wilt graag isolerende beglazing plaatsen in een monument.


Waar moet u dan rekening mee houden? In deze folder leest u er meer over. De detaillering van . Ben jij omwille van deze reden eveneens van plan om te investeren in sterk isolerende beglazing ? Wij zetten de kosten waar je dan rekening mee dient te . Het aanwezige vocht condenseert dan tegen het glasoppervlak.


Dat steeds meer Nederlanders kiezen voor isolerende beglazing is geen wonder. Maar welke opties heb je allemaal?

Dit isolatieglas isoleert vijf keer beter dan enkel glas en twee tot drie keer beter dan traditionele dubbele beglazing. Hoogrendementsbeglazing. Hierdoor blijft de warmte binnenshuis.


Er bestaat hoogrendementsglas (ook wel isolerend glas genoemd) en dubbel glas. Qua uiterlijk zijn deze soorten glas . De kou buiten en de warmte binnen, dat is de bedoeling. Al enige jaren is er dubbele beglazing beschikbaar die nog beter isoleert dan de ondertussen standaard hoogrendementsbeglazing (of -glas).


Deze week heeft Bouwend Nederland Vakgroep Glas samen met OnderhoudNL een nieuwe folder over isolerende beglazing gepubliceerd: . Hoe lager deze waarde hoe beter de warmte- isolatie. De Ug-waarde van het glas is dus de belangrijkste waarde bij de keuze van de beglazing als het gaat om warmte-isolatie. Een van de maatregelen die genomen kunnen worden om energie uit te sparen is het aanbrengen van isolerende beglazing. Wij kunnen zorgen voor een . Gewoon isolatieglas isoleert twee maal beter dan enkel glas.


Behalve de spouw spelen warmtegeleiding en warmtestraling een rol bij energiezuinige beglazing. Deze garantie geldt uitsluitend voor het volledig .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.