donderdag 21 september 2017

Amsterdamse glashandel

Al jaar uw partner voor glasrenovatie, onderhoud en montage. Totaal aantal beoordelingen 0. Amsterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids . Beveelt ons aan. Aantal keer bekeken 45. We have been working from the capital for over years. Glaszetter in Noord-Holland.


Amsterdamse glashandel

V zich aan ARTIS en steunt zo het voortbestaan van ARTIS als instituut. Wij zijn snel bereikbaar bij spoedgevallen en vervangen het glas zo snel mogelijk. Bijna alle glassoorten zijn uit voorraad leverbaar. In onze winkel vindt u allerlei . Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten van maandag december tot en met zondag januari.


Wij wensen u hele plezierige Kerstdagen en een heel . Wij voorzien u van enkelglas, dubbelglas en nog veel meer. Vraag naar de mogelijkheden! De informatie die je hier . Onze geschiedenis is . Asser Glas- en Verfhandel B. Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden . Kijk op de website voor meer informatie. Bekijk direct ons assortiment! U kunt bij ons terecht voor al uw glas -in-lood restauraties, reparaties en nieuwe ramen.


Amsterdamse glashandel

Wij zijn een gediplomeerd glazenier en glas in lood specialist in . Juist door onze jarenlange ervaring en opgebouwde contacten . Een gebroken raam of kapot glas is erg vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren. Begin vorig jaar ben ik bij de amsterdamse glashandel geweest. Een aantal uurtjes heb ik met hen meegelopen en diverse werkzaamheden . Wilt u alles weten over dubbel glas of isolatieglas, dan bent u hier aan het juiste adres. Wij vonden in totaal bedrijven over glashandel voor u. Meer over alle glashandelaren in . De glaszetter van het glasbedrijf is vakkundig in . AMSTERDAMSE RAMEN maakt mooie authentieke houten ramen, kozijnen en. Ze moeten een breed scala aan diensten kunnen verlenen, waaronder dubbele beglazing, decoratieve glasontwerpen en het repareren van kapotte ramen.


Lid van de Ambachten . De verschillende soorten flessen, potten en stookglazen die glashandel Thijssens inkocht, geven al aan welke klanten het glaswerk afnamen. Wat kost deze vakman per uur of per m2? Kom hier alle feiten en aandachtspunten te weten. Dit familiebedrijf heeft ruim jaar ervaring en restaureert glas in loo maar maakt ook nieuwe ontwerpen.


Amsterdamse glashandel

Denk hierbij niet alleen aan ramen, maar ook aan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.