woensdag 30 augustus 2017

Plexiglas melkwit

Plexiglas wit , dikte mm. Op maat te bestellen. Onze plexiglas platen zijn UV- en weerbestendig. Lees meer over de eigenschappen van onze plexiglas platen aan de . Wij leveren binnen uur.

Melkwit , wit en zwart standaard maten. Ons gamma opaal plexiglas bevat alle gebruikelijke plaatdiktes geschikt voor professionelen en hobbyisten. Denk bijvoorbeeld aan (led)-verlichting. Deze kunststof plaat wordt vaak . Opaal plexiglas wordt gebruikt voor lichtbakken en reclame toepassingen. Verkoop eenvoudig plexiglas wit.


Dit type plexiglas , ook wel melkwit plexiglas genoem heeft een lichttransmissie van 30 . Ruim aanbod mat plexiglas in verschillende diktes, gratis op maat gezaagd.

Door lichtdoorlaatbaarheid bij uitstek geschikt voor lichtbakken. Allemaal begrippen . Lokale aanbiedingen! Het meest diverse aanbod van BelgiĆ«.


Opaal wordt ook wel eens melkwit of melkglas genoem niet te verwarren met mat. Op zoek naar een plaat? Bij Praxis vind je o. Bestel de platen eenvoudig online.


Voor lichtbakken leveren wij plexiglas op maat. Acrylaat - ook wel acrylglas of plexiglas genoemd - is een onovertroffen helder plaatmateriaal met een luxe uitstraling dat veel gebruikt wordt voor: . Eenvoudig gepolijst of ongepolijst plexiglas bedrukken kan bij Drukwerkdeal. Voor een project worden er een aantal panelen van melkwit plexiglas gemaakt van ongeveer 40x1cm. Algemene informatie. Andere voorkomende Standaarddiktes zijn en mm.


De platen zijn melkwit , . Polymethylmethacrylaat, afgekort PMMA is een glasheldere kunststof die vele merknamen kent. Kleurfamilie, Transparant.

Type artikel, Acrylplaat. Materiaal, Kunststof. Bevestigingsmethode, Voorboren en . Dit zijn een paar voorbeelden van Standaard Laser Modellen. Joiw foto rechtstreeks geprint op plexiglas. Een verrijking voor je interieur.


Voor ophangmogelijkheden, kijk bij accessoires en kies voor . Een mooie combinatie van transparante en dekkende kleuren. Online in onze webshop bestelt u plexiglas platen in verschillende diktes, soorten en kleuren. Geef de gewenste afmetingen van uw plexiglas plaat aan ons door . Behalve dat ze beide te koop zijn in glashelder en opaal (minder transparant, ziet er wit uit), zijn het heel verschillende materialen, met elk zijn voor-en nadelen. Kies ook eens voor blockout.


Het kent vele toepassingen, waaronder als plaatmateriaal. Productinformatie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.