vrijdag 21 juli 2017

Besparing hr++ glas ten opzichte van dubbel glas

Maar wanneer vervang je het? Wat zijn de kosten en besparingen ? Milieu Centraal rekent het uit. Daarom hebben wij een handig tooltje gemaakt die u een . We horen vaak dat er veel geld bespaart kan worden met isolatieglas , maar is dat eigenlijk wel zo?


Per vierkante meter raam levert dat een gasbesparing van €per jaar op.

Dubbel glas vervangen . Het vervangen van je oude dubbele of enkele beglazing met isolatieglas is nooit een. Hierdoor verhoogt de isolatiewaarde ten opzichte van dubbel glas. Jaren geleden was het duidelijk, dubbel. Welk type HR glas sluit het best aan op uw wensen? We hebben de U-waarde en besparing per glassoort voor u op een rijtje.


Driedubbel HR glas. Met HR glas bespaar je al gauw 2mgas per jaar (€ 10-) ten opzichte. Besparing 1mgas per jaar volgens EPC normering.

Enkel glas , traditioneel dubbel glas en HR- glas hebben een beperkte isolatiewaarde. In dit artikel lees je alles over de energiebesparing , verbetering van comfort. Zo hangt de besparing onder andere af van wat voor glas je nu hebt. Bereken zelf uw prijs én besparing met onze gratis tool.


Elk huis is anders en ligt anders ten opzichte van de Zon ofwel lichtinval. Er kan dus behoorlijk bespaart . Kiest u voor gewoon dubbel glas dan kunt u ten opzichte van gewoon enkel glas. Dat betekent meteen ook een energiebesparing en, indien dat van toepassing is, besparing op de . Wat is de besparing ten opzichte van dubbelglas ? Dit glas levert namelijk een behoorlijke besparing in de stookkosten op. Inmiddels zijn de meeste ramen van enkel glas al wel vervangen door dubbel glas. De nieuwste generatie HR- glas heeft dan ook nauwelijks nog kleurverschil ten opzichte.


Als je de besparing van HR - glas ten opzichte van dubbel glas berekent en je doet dit alleen voor wat betreft de isolatiewaarde, dan zijn de besparingen gering. Hoeveel bespaar je door te kiezen voor driedubbelglas in plaats van HR glas en hoe groot is. Vandaag de dag is er uitstekend isolerend dubbel glas op de markt dat in elke situatie. Dat kan door je glas in huis of bedrijfspand te laten verduurzamen. Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH).


DG: ten opzichte van dubbel glas. Energie- en kostenbesparing isolerend glas ( ten opzichte van enkel glas ).

Triple glas isoleert zelfs keer zo goed. Aan de binnenkant (in de spouw) van HR- glas ,. Dat is bijna een besparing van € 4door dubbel glas. Dat komt neer op € per mglas ten opzichte van enkel glas.


Wanneer we kijken naar het rendement van dubbel glas ten opzichte van enkel glas stellen we vast dat er zomaar een besparing kan plaatsvinden van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.