donderdag 29 juni 2017

Meubelkluis

Meubelkluis

U wilt een meubelkluis kopen? U vindt hier een uitgebreid overzicht. Advies op maat nodig? Onze klantenservice geeft u graag een advies op maat. De ET serie meubelkluizen bieden uitstekende bescherming tegen Brand en inbraak.


Deze kluizen hebben een indicatie waardeberging van € 5. Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs. Niet langer leverbaar, maar kijk hier voor alternatieven! Specialist in Kluizen en Brandkasten. Berg uw waardevolle spullen veilig op in deze meubelkluis met elektronisch cijferslot.


Open in geval van nood de kluis met het dubbelbaardsleutelslot. Privekluis klasse Safe met VdS gecertificeerd slot. Deze meubelkluizen zijn kasten waarin uw goederen, gel juwelen en andere . Gemakkelijk in te bouwen en van de hoogste kwaliteit! Van kleine tot grote formaten kluizen, . SISTEC meubelkluis met SKG keurmerk.


Meubelkluis

De gepantserde bescherming voor je waardevolle bezit. Uw kostbare spullen zijn goed beschermd . Getest en gekeurd volgens SKG? De meest verkochte brandkast is een meubelkluis. Dit is een opbouw kluis die verankerd wordt in de muur en de vloer. Het daarmee enigszins.


Bij meubelkluizen is er een onderscheid te maken tussen inbraakwerende kluizen en brandwerende kluizen. Ze zijn ook steeds brand- en inbraakwerend. SHxBxD 550x405x375mm 1niveaus romp € 2,44 . Opbouw, muur- of vloerverankering. Beschermt tegen inbraak. Unieke code:nssmon5.


Meubelkluis

Salvus meubelkluis Monza met dubbelbaardsleutelslot. We leveren naarNetherlands. Met levering PostNL voor € 20. De PointSafe meubelkluizen van Burg- Wächter zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen;. De S-serie is voorzien van . GRATIS levering in België en Nederland!


Cijfercombinatieslot voor meubelkluis voor brandveilige kluis, meerprijs. Steekt aan de voorzijde mm uit. Deuba Elektrische meubelkluis 31x20x20cm - 2mm deur incl.


De kluis met zijn mm stalen deur is ideaal voor privégebruik of op kantoor. Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Ontdek ons ruime aanbod . Romp van mm staal, omgezet.


Meubel- en muurkluizen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.