dinsdag 30 mei 2017

Dekenkist beslag

Ruime keuze in dekenkistbeslag. Voor uw nostalgische dekenkist is er een grote keuze in dekenkistbeslag in oude stijl. Kistbeslag voor de ideale uitstraling van uw kist of luik.


Dekenkist beslag

En als de kist bijna af is, buigt u zich over het soort beslag dat u nodig heeft. Klanten: Steigerhouten kapstok en dekenkist. Verkoop eenvoudig kist beslag. Geplaatst in dekenkist , gesmede nagels, kapstok, . Naast het klassieke, brons antieke meubelbeslag hebben we ook veel beslag in messing polijst en zilver antiek.


Ook in de kleur roest hebben we verschillende . Landelijk deurbeslag en meubelbeslag van smeedijzer en gietijzer. Een gezellig kapstokhoekje met kapstokhaken en scharnieren voor de kist uit onze winkel. Kisten - handvat smeedijzeren grepen op oude houten kist - dit slot als antieke verschijning. Grote houten antieke dekenkist (Hogo de Groot formaat) met fraai houtsnijwerk.


Dekenkist beslag

Afmeting deksel: x 125. Ook de bovenzijde van de kist is voorzien van smeedijzeren beslag. Binnenin de kist treft u aan de rechterzijde een apart vakje met deksel. Kist - en Kofferbeslag Winkel.


Bent u opzoek naar een nieuwe koffersluiting of kofferscharnier? Dit zijn slechts twee voorbeelden uit het ruime assortiment kis- en . Antieke houten kist , bestemd voor kerkkleding, buitenkant afgewerkt met jute en origineel zwaar metalen beslag. Oude houten kist dekenkist tafel tafeltje sidetable bank bankje bijzettafel landelijk stoer hout metalen beslag.


Houten dekenkist met ijzeren beslag , begin 20e eeuw. Prijsindicatie: € - € 80. Minimumbod: € 200. Dekenkistbeslag in oude stijl. Nov Oud houten dekenkist met bordeaux rode kleur en origineel beslag.


Woonaccessoires, meubels en lampen in landelijk stijl, maatwerk ook . VOC- kist met brons beslag. Mooie kist met uitgebreid messing beslag en twee handgrepen. De teakhouten kist komt uit de 19e eeuw. De kist is in goede staat, maar de lak kan een . Fraaie strakke antieke eiken dekenkist met smeedijzeren grepen aan de zijkanten en smeedijzeren beslag , staande op slofpoten. Deze kist is robuust . Stoere houten kist met prachtig beslag.


Het lijkt wel een schatkist. Een kist is een bak, meestal van hout of kunststof of een ander stevig materiaal om dingen . Een kamferhouten dekenkist , met verzonken koperen beslag en grepen, 20e eeuw. De bodem met barst en de achterwand met barsten. Zoekt u een gasveer voor een kist ? Een klep openhouden is met een gasveer te realiseren. Een gasveer is daarmee beter dan een softclose scharnier.


Een eikenhouten dekenkist met smeedijzeren beslag , front met panelen, Hollan 18e eeuw en later. Hele mooie dekenkist , mooi van kleur met authentiek beslag. In toevoeging tot de decoratieve functie biedt deze kist ook de perfecte opslagplek . Onlineveilingmeester. Nederland voor particulier en bedrijf. Wekelijks nieuwe veilingen in opdracht van ondernemers, . Kopen en verkopen op 2dehands.


Dekenkist beslag

Mooie, zware dekenkist met gepatineerd beslag. Richtprijs: €80- €120.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.