woensdag 24 mei 2017

Aluminium textielframe

Laat aluminium textielframes met peesdoek in full color drukken bij Drukwerkdeal. Het textielframe is als wandframe of vrijstaandframe te bestellen. Wij hebben een ruim assortiment aluminium textielframes waarmee u snel en eenvoudig wisselt van reclame-uiting.


Aluminium textielframe

Een aluminium textielframe zorgt voor een. Verwissel eenvoudig doeken. Bestel een textielframe led of zonder led online. Met een aluminium textielframe krijgt je foto of ontwerp een elegante uitstraling. Het doek wordt met een siliconen pees in het frame gemonteerd wat ook weer . Aluminium textielframe.


Daarvoor hebben wij . De aluminium textielframes van Comhan gebruikt u om geprint textiel op te spannen voor indoor reclame. Bekijk hier het uitgebreide assortiment! De frames zijn een eenmalige investering, omdat de textieldoeken die je voor in het frame kan bestellen relatief goedkoop zijn. Print op doek (2grams Decotex) gespannen in aluminium frame. Textielframe voor wandmontage, compeelt geleverd met een full color bedrukt.


Aluminium textielframe

Je kunt telefonisch of per e-mail bestellen. Lichtgewicht, compact en zeer eenvoudig te installeren. Afhankelijk van het type textielframe en formaat wordt de profieldikte van het . Vraag een offerte aan voor meer informatie. Een textielframe los te bestellen zonder doek.


Geef zelf uw maat aan. Drie bevestigingen opties. Met trots presenteert FotoProducten haar nieuwst aanwinst, het textielframe.


Dit aluminium textielframe is niet alleen het nieuwste van het nieuwste, maar ook . Bedrukt aluminium textielframe bestellen. Optioneel met LED-verlichting mogelijk. Met slim opspan systeem waardoor de doeken makkelijk te vervangen zijn. Zo plaats je een inslagpees in een. Je foto in een textielframe?


In sublimatie gedrukt op . Met het aluminium textielframe laat je de emoties van de foto afspatten. Niet alleen vanwege de ultieme vergroting van de foto op een elegant doek, maar ook. Een groot formaat aluminium textielframe met Decodoek leent zich uitstekend voor decoratieve akoestische toepassingen op tal van locaties. Prachtige aluminium textielframes. Wissel snel en eenvoudig van prints of reclame uiting met een geprint textieldoek in een een aluminium textielframe met of zonder led verlichting.


Aluminium textielframe

Afmeting Vrijstaand op de vloer. Frame Type Liggend. Formaat 1x cm. Materiaal doek Blackback. Als een afbeelding gebruikt kan worden voor fotobehang, is deze optie ook mogelijk: textielframes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.