donderdag 6 april 2017

Rvs afzetpaal

Rvs afzetpaal

Een robuuste afzetpaal met een diameter van . Van straatbeeldverfraaiing tot vergroten van de verkeersveiligheid. Inklapbare afzetpaal. Deze roestvrij stalen afzetpaal is voorzien van een voetplaat die te monteren is met een grondhuls. Dit maakt de afzetpaal inklapbaar.


Inderdaa deze paal. RVS afzetpaal vast. Ideaal om bezoekersstromen te scheiden. Deze afzetpaaltjes zijn voorzien . Een topper is deze kwaliteits afzetpaal zwart trekband. Zoals op de foto te zien is, is deze afzetpaal bijzonder mooi afgewerkt.


De grootste collectie hekwerkonderdelen en toegangsautomatisering vindt u bij Geran BV - Direct online bestellen. Uitstekende afwerkingen, verschillende accessoires als optie. Doorsnede is mm.


Rvs afzetpaal

Totale lengte 1cm. Voor bevestiging in beton. Het koord zit netjes afgewerkt in de paal bevestigd. Per afzetpaal zit afzetkoord. De leverancier voor de horeca voor duizenden catering . Dit roestvrijstalen afzetpaaltje met een trekband kunt u zowel indoor als . Deze extra zware afzetpaal met een gewicht van 5kg, uitermate geschikt voor buitengebruik dus.


Beschikbaarheid: In voorraad. Voeg toe aan offerte. Toon in vergelijking . Rolt automatisch op. Afzetpalen Evenementen Facilitaire artikelen . De afzetband kan richtingen op.


Worden per stuk verkocht en zijn tegebruiken met afzetkoorden of afzetdoeken. Verchroomde roestvrij stalen afzetpaal geschikt voor binnen-en buitengebruik. Hoogte verwijderbare paal met bodemplaat. Artikelnummer: S653. Neem contact met ons op voor de actuele levertijd van dit product!


Elegante afzetpaal met bolle knop voor gebruik inhotels, clubs, theaters en restaurants. Wordt apartverkocht en kan gebruikt worden met koorden ofbanners. Deze chromen afzetpaaltjes zijn ideaal om uw entree aan te kleden. Gratis verzending v. Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. U koopt deze al vanaf € 4bij Horeca.


Rvs afzetpaal

Bekijk wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Party Support in Beverwijk. Of neem direct contact . Wordt geleverd zonder koor dit kan apart mee besteld worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.