donderdag 27 april 2017

Granieten vloer opknappen

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor het herstellen van een granieten vloer. Het schuren en polijsten van een granito vloer behoort dan tot de opties. Veel jaren woningen hebben nog een granieten - of terazzo vloer. Geel, zwart en grijs zijn veel voorkomende kleuren en deze vloeren bestaan uit allemaal . Indien uw granito vloer niet zodanig beschadigd of kaal gelopen is dat renoveren, dan wel schuren noodzakelijk is, maar u wilt wel de dofheid . Is het een echte granieten vloer of granito ( gietvloer )?

Wat je in elk geval kunt proberen is de vloer op te schuren. Doe dit met een zeer fijn, . Verwijderen los tapijt . En na het polijsten wordt de vloer in een was gezet. Daarna onderhouden met groene zeep. Granito vloer opknappen Advies! Dan wordt de glans steeds beter.


Heb jij een soortgelijke klus?

Een granito vloer repareren of herstellen door het aanstorten, schuren en polijsten, hieronder enkele voorbeelden wanneer het verstandig is of wanneer het een . Een sigarettenpeuk op een onbehandelde natte vloer geeft bruine vlekken die nauwelijks zijn te verwijderen. Vlekken kunnen niet door licht schuren verwijderd. Dan kunnen wij uw vloer direct polijsten.


Polijsten is een ideale manier om uw oude granito vloeren weer nieuw leven in te blazen. Door het polijsten van de . Met onze polijstschijven is het polijsten van natuursteen zoals graniet een fluitje van een cent. Moeller R1Vloerreiniger -zuurvrij- liter. Tot slot wordt na enkele dagen, wanneer het terrazzo voldoende hardheid heeft, de vloer afgewerkt door deze te slijpen en te schuren. Het verzorgen van een marmeren of granieten vloer is een stuk eenvoudiger als er geen vuil op ligt.


Om het jezelf gemakkelijker te . Wij kunnen uw vloer weer herstellen door middel van schuren of te wel graniet slijpen. Floor Point uit Venlo (Limburg) maakt uw terrazzo vloer weer als nieuw. Wij herstellen scheuren of andere beschadigingen, polijsten de vloer waardoor het weer . We schuren in minimaal bewerkingsgangen de vloer zo dat er bijna geen krassen meer zichtbaar zijn. De kleur en structuur van de vloer is nu duidelijk zichtbaar . Na ongeveer weken: granito vloer krijgt een laag polijstwater of .

Wij adviseren ontvetten met Inno Vloerreiniger. Is de vloer eerder geverf haal dan loszittende oude verflagen weg. Dit kan het best door te schuren. Terrazzo – ook wel granito genoemd – is een mengsel van cement en gebroken marmer. Is uw oude terrazzo vloer gaan scheuren?


UCC herstelt uw granieten vloer op professionele wijze. Spring naar Vloer prijs per m² — Een terrazzo vloer is helemaal van deze tijd maar heeft het uiterlijk en de charme van vroeger. Ontdek hier de kosten en . Vakkundig natuursteen vloer polijsten en reinigen binnen één werkdag. We polijsten alle natuurstenen, zoals marmer en graniet voor een mooie glanslaag.


Dit doen wij voor bedrijven, . Uw natuursteen vloer opfrissen volgens een . Hallo, ik heb sinds kort een (oude) woning met in de badkamer een granieten vloer of zo iets.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.