vrijdag 28 april 2017

Glas goes

Glas goes

Eventueel kan een waterzuiger worden gebruikt. Aansluitend de vloer nog 1x nadweilen met schoon water. Onderhoudsinstructie. Gefeliciteerd met uw aankoop van Floorlife parketvloer.


Glas goes

Spoel de mop goed schoon reinig de vloer met schoon water. Olijfolie wilt u ook zo snel mogelijk van uw houten parket vloer verwijderen. Niet met schoon water nadweilen, omdat ander de matte beschermende film wordt verwijderd.


Bona Fernox Parket Ontvetter is een schoonmaakmiddel dat aan schoon water wordt toegevoegd. Geconcentreerd schoonmaakmiddel voor het verwijderen van. Laat de vloer goed drogen.


Glas goes

De Master dweil super geregeld in schoon water uitspoelen en uitwringen. Woca en Proff Woodcare (Portego) onderhoud voor uw geoliede parketvloer De geoliede vloer. Nooit de vloer dweilen met schoon water.


Hierdoor wordt de . Bel met onze doorschakeldienst, het is mogelijk dat de informatie niet gevonden . Lees iedere dag duizenden reviews van dienstverleners bij jou in de buurt. Opiness - Spreekt uit ervaring! Via GraydonGo vindt u informatie over elk bedrijf in Nederland! Maastricht en omgeving, Nederlandconnecties. Lid worden en connectie maken.


Zutphen, GELDERLAND. Producten en Diensten in de . Schoonwater Exclusief Parket V. Het is niet moeilijk om parket of houten vloeren schoon te maken,. Nog beter is het een tweede emmer te gebruiken met schoon water om . Om uw parketvloer mooi te houden is het belangrijk om het hout.


Neem daarna de vloer nog even af met schoonwater , zodat de resten van . Een houten vloer, ook wel parket genoem betekent dat de vloerplanken van. In de emmer met schoon water gebruik je warm water en een beetje zeep van WOCA. De ideale verhouding zeep t. Doe het zelf onderhoud parket en doe het zelf onderhoud houten vloer.


NB: Dweil de houten vloer of parketvloer nooit na met schoon water ! U mag de vloer vochtig afnemen met schoon water. Dweil de vloer eerst met intensiefreiniger en vervolgens één of twee keer met schoon water. Al het vuil wordt daardoor verwijderd. Na minimaal uur kunt u een . De HG parket krachtreiniger 1l is speciaal ontwikkeld voor het gemakkelijk, snel en veilig.


Uw parketvloer kan door ons gerenoveerd worden door het geven van een. Intensief Reiniger en nadweilen met schoonwater. De remover na enkele minuten inwerking weer verwijderen met schoon water , bij sterke vervuiling dit een paar keer herhalen. Het is handig om twee emmers te gebruiken: één met de onderhoudszeep en één met schoon water om de vuile dweil uit te spoelen. Na het boenen wordt het parket met schoon water nagedweild.


De vloer met een vochtige . Het belangrijkstre gebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.