woensdag 1 maart 2017

Slaapcabine voortent universeel

Bij Obelink vind je voortent slaapcabines met de laagsteprijsgarantie. Deze universele slaaptent past in vrijwel iedere voortent. Deze binnentent is eenvoudig in de voortent te plaatsen dankzij de verstelbare . De binnentent is gemaakt van katoen met een vaste bodem van.


De Ambassador is de ultieme allround voortent. Niet moeilijk op te zetten, past op iedere campingplek met zijn diepte van meter en heeft alle . Slaapcabine uitbouw voor de laagste prijs. Coppens rekreatie, de specialist op.


Koop en verkoop slaapcabine voortent eenvoudig op. Universele slaapcabine voor in de (voor)tent. Persoons Hogan Xtent met voortent. Isabella slaapcabine universeel.


Voor alle Doréma uitbouwen is een 2-persoons slaapcabine leverbaar. Bij bestelling hiervan het model voortent opgeven. Maten binnentent: Afmetingen: 200x140x1cm. Soort tentdoek: Doek . Upgrade je voortent met onze universele binnentent. Creëert snel een extra slaapplek voor personen en is eenvoudig te bevestigen aan het frame van de tent.


Speciale binnentent voor in de voortent uitbouw. Keuze uit: pop-up, opblaasbaar, universeel (ophangsysteem). Binnentent Voortent. Bij gebruik als slaaptent bieden wij tegen meerprijs ook een speciale universele slaapkabine met een grondmaat van ca. Een speciale universele slaapkabine met een grondmaat van ca.


Slaapcabine voortent universeel

Kies een categorie. Caravanvoortenten Lichtgewicht voortenten Deeltenten Camper- en bustenten Wintertenten Voortent aanbouw . Een grote collectie voortenten , tenten en kampeerartikelen. Dorema slaapcabine voor uitbouw of voortent heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review. Ook kan de slaapcabine in de voortent worden opgehangen mocht je niet over een uitbouw beschikken.


In de cabine is plaats voor een klein tweepersoons . De grondmaat van de binnentent bedraagt 2x 1cm. Customized Description . Met deze universele slaapcabine voor in uw (voor)tent creëert u binnen een handomdraai een . Batterijen inbegrepen? UNIVERSELE BINNENTENT.


Slaapcabine voortent universeel

Een extra slaapplek in de uitbouw of voortent. Deze luxe universele voortent luifels zijn speciaal ontworpen voor beves tiging aan de voorzijde van uw . Indien de erker als slaapplaats benut wordt, is het raadzaam een speciale binnentent te monteren. Maat: Erker PVC 2x 1cm. Bekijk hier alle eigenschappen van de Unico uitbouw en binnententen!


Met de uitbouw en binnentent creëer je eenvoudig en snel een slaapplek in de voortent. Vervaardigd uit PVA.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.