dinsdag 7 maart 2017

Glas etsen silhouette cameo

Glas etsen silhouette cameo

De pasta is een agressief goedje en brand in het glas. En klaar is het geheel. De glazen kunnen gewoon elke keer in de vaatwasser zonder dat . Elke maandag een nieuw filmpje om half glas etsen met etspasta,. Dit is een plastic matje met ruitjes.


Glas etsen silhouette cameo

Silhouette Cameo How to. Het is vaatwasmachine . Patroon naar keuze. Maak voordat u begint het glas goed schoon, en vetvrij. Roze glas ets pasta - uit voorraad leverbaar al vanaf gram. Bestel je roze ets pasta vandaag,.


De waterglazen van Ikea kon ik zonder problemen etsen (oef!). PVC polymeer folie met glasets en frosted effect voorzien van een druk-gevoelige acryl lijmlaag. Een blog over naaien, de cameo silhouette en flockfolie-plezier. U krijgt verschillende tips en . Makkelijk zelf glas etsen met etspasta. Ik heb weer iets nieuws uitgeprobeerd!


Ik had dit bakje etspasta al een tijdje staan maar steeds geen tijd om er mee aan . Zelfklevend vinyl met glasets effect. De silhouette cameo bestel dezelfde dag nog. Maar je kunt echt heel veel glazen etsen voor dat je potje op is. Als eerste heb ik met de Cameo een sjabloon gemaakt van vinyl.


Normaal gebruik ik juist de letters en dit keer heb ik het . Hoe werkt glas etsen ? Je leert met de nodige tips en tricks een glas etsen met naam, afbeelding of leuke tekst. Daarna maken we met de silhouette cameo , aan de hand van . Etspasta ( glas etsen ). Een snijmachine is duur in aanschaf (3euro ongeveer) maar je kunt er eindeloos mee snijden. Geef een reactie Antwoord annuleren.


Wow such a clever idea Marjan, I have a Cameo but sadly have only used it once since I got it at Christmas! Model: fles of potje ca. Beschikbaarheid: Op voorraad.


De ets -pasta is een bijtende stof en als je je glas niet goed bedekt zal je een waas op je glas. Glas - ets -pasta - roze. Deze pin is ontdekt door Barbara Aynes.


Glas etsen silhouette cameo

Met je snijplotter . Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Curio is een sterke degelijke machine die kan graveren, etsen op glas en. Rhinestones, ondersteuning voor het etsen van conische glazen. Ideale snijmat voor de klein ontwerpen van o. Snijden uit vynil voor stickers.


Gebruik deze stencil vinyl om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.