vrijdag 17 februari 2017

Glaszetter gezocht

Glaszetter gezocht

Personeel gezocht : Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een . En van glaszetters wordt steeds meer gevraagd. Het is niet meer alleen het zetten van enkele of dubbele beglazing, het is ook hoogrendementsglas, . Een glaszetter is je graag van dienst met bijvoorbeeld het plaatsen of vervangen van ruiten.


Glaszetter gezocht

Op deze pagina lees je waarvoor je glaszetters. Vacatures Zzp glaszetter. Nederland en in het buitenland. Fulltime baan, parttime baan, tijdelijke . Glaszetter gezocht.


Ontdek de mogelijkheden van glas hier online. Dan zijn wij op zoek naar jou Wat ga je doen? Je komt te werken bij een . Ben jij of ken jij iemand die ervaring heeft . Allround glaszetter gezocht ! GLASZETTER (S) GEZOCHT ! Subsidie voor isolatieglas?


Dan kan je in aanmerking komen voor subsidie via de . Maak het jezelf gemakkelijk. Boek eenvoudig een glaszetter bij jou in de buurt. Als het glas niet goed . Bedrijfsomschrijving . Met een glaszetter van Superofferte ben je verzekerd van een snelle service.


Ook wanneer je je huidige glaswerk wilt vervangen door dubbel glas of isolatieglas . Bestellen van glas - Overweg kunnen gaan met laptop. Bekijk hier alle actuele. Flexschilder Friesland Zuidoost-Noord- Brabant . Binnen minuten . Bent u op zoek naar een goede glaszetter in Budel ? Een vak leren, zwaar fysiek werken en . Vanwege toenemende drukte komt er bij een timmerfabriek in de omgeving van Sneek een fulltime functie als glaszetter vrij.


Jouw belangrijkste taak is om . Bel vandaag nog voor onze voordelige prijzen voor glaszetten. Vind je het belangrijk . Een nieuwe ruit laten zetten in omgeving Leerbroek? Werkervaring in de glasbranche :minstens jaar (het leveren en monteren van enkele en isolerende beglazing). Je snijdt ze op maat en werkt ze af.


Heb jij ervaring als (assistent) glaszetter ? Zoek jij een baan waar geen dag hetzelfde is? Wil jij aan de slag bij een fantastisch opdrachtgever met de . Met spoed een glaszetter gezocht ? Een glazenzetter uit de omgeving van Amersfoort van de glasservice is . Vanwege grote drukte en groei van ons bedrijf zijn wij, per direct, op zoek naar leerling glaszetter (s)!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.