woensdag 25 januari 2017

Stickers hout

Stickers hout

De stickers zijn op gladde ondergronden te bevestigen, zoals een muur, raam, glas, deur hout en meubels. Stickers plakken op hout is vooral gemakkelijk als het gaat om een gladde houten ondergrond. Op een onregelmatige houten ondergrond . Plakletters op onbewerkt of ruw hout.


Stickers hout

Standaard zijn de stickers vooral geschikt voor gladde of gelakte houtsoorten. Maar ook voor houten ondergronden die niet. Kies voor een leuk houtfolie! Plakfolie met hout print doet warm en natuurlijk aan.


Bovendien is de keuze heel divers: van steigerhouten planken tot rustiek hout. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. Originele meubel stickers en kast stickers voor kasten, tafeles, kinderbedjes of baby wiegjes en nog veel meer andere meubels! Wij versturen de plakletter stickers binnen uur via PostNL.


Stickers hout

Hout sticker plinten. Je ontvangt de sticker via brievenbuspost zodat je niet thuis hoeft te blijven. Geen gedoe, gewoon . Plak één van deze folies op en het resultaat zal je doen verbazen. Niet alleen plakfolie met een realistische . Wij geloven dat je hout echt overal voor kunt gebruiken.


Ga voor die duurzame unieke look die echte houten stickers kunnen geven. Decoratie Lieveheersbeestje sticker hout - stuks 1cm - hout stickers. Leuke mini lieveheersbeestjes. Bijvoorbeeld voor scrapbooking, cadeau. Stickers voor op hout , metaal of bakstenen muren voor binnen en buiten.


Stickers hout

Welke plaat zou jij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.