maandag 9 januari 2017

Isolerende raamfolie op dubbel glas

Aanbrengen folie op isolatieglas. In het algemeen geeft een fabrikant van isolatieglas jaar garantie op isolerend dubbelglas. Deze garantie geldt uitsluitend . Enkel glas isoleren met dubbel glas is het beste maar iolerende raamfolie kan ook.


Ontdek hoe je precies je enkel glas snel kunt isoleren!

De folie wordt aan de binnenkant op het glas geplakt. Om de isolerende waarde van dubbelglas en glasfolie aan te geven, gebruiken we g-waarde. Isolerende raamfolie is plastic folie die je voor je ramen plakt, met een stukje.


Daardoor krijgt enkel glas bijna de kwaliteit van dubbel glas , . Met ons isolerende glasfolie verbetert u de U-waarde op enkele beglazing van 5. En dit alles kan, zonder ook . De kans op thermische breuk is dan namelijk aanwezig. Wij verkopen glasfolie dat speciaal gemaakt is voor dubbele beglazing.

Hieronder vind je de . Enkelglas wordt als het ware dubbel glas en dubbel glas wordt HR-glas. In goede isolatiefolie zijn meerdere lagen isolerend materiaal verwerkt. Dit verhoogt de isolatiewaarde van enkelglas naar dat van dubbelglas. Doorgaans wanneer glas vervangen niet mogelijk . Bij oudere gebouwen of monumentale panden die voorzien zijn van enkelglas of helder dubbelglas heb je profijt bij . X aantal jaren garantie op isolerend dubbelglas.


Voor enkelglas maakt het niet uit wat je erop plakt, zonwerende raamfolie of folie tegen. Als je bijvoorbeeld zonwerende folie wilt gaan plakken op dubbelglas dan . Dankzij deze raamfolie krijgt enkelglas de waarden van dubbelglas en dubbelglas de waarden van drievoudig glas. EnerSaver raamisolatie , COneutraal . Verbeter je isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas met ECO isolerende raamfolie. Je maakt eenvoudig van enkel glas dubbel glas en van . Je kunt het toepassen op zowel enkel glas als dubbel glas. Bij enkel glas krijg je door middel van . Zo kan u de Isolatie.


Sommige isolerende raamfolies zorgen ervoor dat jouw enkel glas naar dubbel glas wordt opgewaardeerd.

Door het toepassen van bepaalde . Heeft raamfolie invloed op het veroorzaken van een thermische breuk. Heb je geen dubbel glas in huis en wil je toch graag meer comfort en een. Er is een simpele en erg goedkope oplossing: speciale vensterisolatiefolie. Veiligheidsfolie is een goed alternatief voor gelaagd glas.


Muurprints En Belettering Op Tussenwanden . Bekijk ons aanbod aan isolerende raamfolie. Met isolerende raamfolie kun je de isolatiewaarde van enkel glas en dubbel glas verbeteren. Met deze folie wordt de isolatiewaarde van enkel glas verhoogd met , bijna gelijk aan de isolatiewaarde van dubbel glas. De isolatiewaarde van dubbelglas.


Wij hebben thuis een veranda met dubbel glas (geen hoogrendementsglas) en waren aan het denken om hier isolerende raamfolie op te . Alternatieven voor isolerende glasfolie. Vind je isolerende. Raamfolie aanbrengen.


Heb je enkelglas of gewoon dubbelglas en wil je op een gemakkelijke, snelle en goedkope manier de isolatiewaarde van het glas . Op zoek naar een methode om de isolatie waarde van enkel glas of dubbel glas te verbeteren? Dat kan met isolatiefolie van BRS . Enne, dat je geen premie krijgt is omdat het thermisch isolerend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.