woensdag 28 december 2016

Glas graveren leiden

Glas graveren leiden

Wij hebben ons gespecialiseerd in parket-, laminaat-, pvc- en tapijtvloeren. Bij de Friese parketlegservice leveren en leggen wij in opdracht van particulieren , bouwondernemingen en architecten parketvloeren door heel Nederland. Wij hebben met ons team ruim jaar ervaring in het leggen, schadeherstel en onderhouden van houten vloeren! Ook leveren wij alle soorten houten vloeren . Van Bergen parketservice richt zich met name op het opknappen en renoveren van parket en planken vloeren.


Glas graveren leiden

Het opknappen van parket of planken is steeds . Het telefoonnummer, mobielnummer . Wij brengen uw parketvloer graag in topconditie. Op zoek naar een vakman voor jouw klus? Lees de reviews en neem eenvoudig contact op. Wij werken vaak in opdracht van groothandels en winkelketens. We passen de correcte.


Deve parketservice , Herkingen. Een houten vloer geeft een natuurlijke, warme uitstraling. Gespecialiseerd in alle facetten van het parket vak.


Glas graveren leiden

Van leveren en plaatsen tot en met . Koop met CBW garanties en wees zeker van je aankoop. Parketservice Breda, Breda. Hier kun je de werkzaamheden zien die wij kunnen uitvoeren of uitgevoerd hebben. De werkzaamheden variĆ«ren van vloeren . Wij zijn reeds jaar gespecialiseerd in het schuren van houten vloeren, uiteraard gebruiken wij professioneel gereedschap met stofafzuiging.


Bespaar via Interieurdeal. GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken . Mijn naam is Joey Smits. Na de opleiding timmerwerken ben ik gaan werken in het familiebedrijf. Groothandel in biologische gewasbescherming en milieuvriendelijke reinigingsmiddelen en desinfecterende middelen, tevens . Hij heeft eerst jaren in loondienst gewerkt.


Glas graveren leiden

Bezoek onze website. Wij hebben eind oktober 20onze parket vloer laten schuren en laten behandelen met een hardwax olie. SBI (NL 2008) : Winkels in parket-, laminaat- en kurkvloeren (47526). EU 2008) : Detailhandel in ijzerwaren, verf en glas in .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.