dinsdag 29 november 2016

Aanhanger zeil op maat

Het zeil dient om de hoeken van de aanhanger te worden gevouwen. De uitsparingen zijn ideaal voor aanhangers met een koprek of een ongelijke rand aan de achterzijde. Bestelwijze afdekzeil aanhangwagen. Afwerking : Stevige zoom, hoogfrequent gelast en voorzien van RVS ringen.


Hoes voor aanhanger op maat. KWINT heeft diverse soorten zeil beschikbaar en maakt alles op maat : van bootkappen. Op het gebied van steigerafdekking, aanhangernetten , dekkleden en . PVC dekklee PE dekkleden, afdekzeilen, bouwkleden en aanhangwagennetten. Dan is een aanhanger zeil op maat wat je zoekt.


We maken de zeildoeken uit PVC zeil en we kunnen deze in verschillende uitvoeringen maken. Alle aanhangwagen huiven en vlakke kar kleden worden op maat gemald bij mijn werkplaats zodat de huif of het kleed de perfecte pasvorm heeft. Wij maken uw PVC bisonyl afdekzeil aanhangerzeil op maat ! De absolute A- kwaliteit! AFDEKZEIL AANHANGER speciaal voor U op maat . Zeilen op maat voor aanhanger huiven. Wij bieden voor het zeil van elk merk aanhangwagen een oplossing op maat.


Aanhanger zeil op maat

Neem contact met ons op voor informatie . Ook voor uw aanhangwagen heeft. Van de Gruiter zeildoekprodukten een passende oplossing. Uw zeil wordt op maat gemaakt en kan worden geleverd in vele . Diverse uitvoeringen zijn mogelijk. Uw aanhangwagen zeil of huif kunnen . Zeil voor aanhangwagen op maat.


Aanhangwagenzeil op maat gemaakt. Desgewenst kunnen wij ook reclame uitingen op het zeil laten drukken. Op maat gemaakt vlakzeil voor EDUARD aanhanger 230x1cm.


Aanhanger zeil op maat

Premium kwaliteit waterdicht vlakzeil met elastiek en bevestigingsknoppen. Bij onze zeilmakerij maken we voor u een afdekzeil op maat , zodat deze precies past op bijvoorbeeld uw aanhanger of uw zandbak. Deze perfecte pasvorm is . Beide worden door nettenshop. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten zeilwerk.


Wij zorgen dat jouw zeilen precies. Zoek je een nieuw zeil voor je aanhangwagen ? Afdekzeil voor aanhanger. Een eyecatcher op je . De zeilmakers van Struik Deventer maken in de werkplaats voor u op maat afdekzeilen voor aanhangers. U zult versteld staan wat wij kunnen maken van zeil en doek. Maak een afspraak, breng uw wagen langs en we maken het op maat.


Aanhanger zeil op maat

Meer informatie over . Om uw goederen veilig en beschermd te. Open en dicht schuiven van de huif auto. Droog vervoeren van uw. Laat uw afdekzeil. Fijnmazige aanhangernetten op maat gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.