donderdag 13 oktober 2016

Glas graveren enschede

Elektrolytisch etsen, glasgraveren , sportprijzen, bekers en medailles, . Onze Laser-graveermachine: Een voorbeeld van wat we met de laser- graveermachine kunnen doen is bijvoorbeeld een tekst laseren op glas : Theeglas met tekst . Hout, rvs, glas , perspex, kunststof, spiegels…. Om gegraveerde glazen te bestellen, kies je eerst het type glas. Bij Primera vind je een groot assortiment: je kan wijnglazen graveren , . Voor particulieren en verenigingen. Enschede beschikbaar.


Door toepassing van verschillende graveermachines zijn wij in staat om in meerdere materialen te graveren , zoals bijvoorbeeld aluminium, messing, RVS , glas , . Ons bedrijf richt zich op het snijden, bewerken en graveren van kunststoffen, papier, hout, foam, spiegels en glas voor particulieren en kleine bedrijven. De Glasgraveur maakt schenken persoonlijk. Ontwerp zelf uw gravure voor een bijzonder persoonlijk geschenk.


Wij graveren diverse soorten glazen. Ontbrekend: enschede ‎ Moet het volgende bevatten: enschede Over ons - Cadeaugraveren. Wij (laser) graveren snijden uw foto, logo, afbeelding of tekst in o. Gevestigd in Aalten (Achterhoek).


Het Assink 7496CC, Hengevelde. Eerst een steun gemaakt voor het bierglas om ervoor te zorgen datdeze stabiel ligt tijdens het lasergraveren. Voor een oud huisgenoot heb ik twee glazen gegraveerd.


Na het lasergraveren het glas schoongemaakt en enkele kleine glasschilfertjes . Met onze laser kunt u niet alleen snijden maar ook graveren en meer. ROnde materialen graveren en snijden. Graveer Industrie Smink.


Glas graveren enschede

Glas Metalen, behalve verchroomde . Decoratie van het oppervlak o. Basisgereedschappen en glasoven zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.