vrijdag 11 december 2020

Vloer epoxy coating

Je brengt vloercoating gemakkelijk aan over je bestaande vloer met een roller. Hoe meer lagen, hoe meer dekking. Kies uit een van de RAL-kleuren of transparant . Professionele vloer - en wandcoating op waterbasis in overige RAL kleuren. Eenvoudig zelf aan te brengen. Een vloercoating van epoxy ziet er robuust uit, beschermt de bedrijfsvloer optimaal en is tevens duurzaam.


Vloer epoxy coating

Eén laag vloercoating geeft al een slijtvaste epoxyvloer. In totaal brengt u dus lagen aan. De vloer coating wordt als een dunne beschermende laag over de bestaande vloer heen aangebracht . Wanneer u een epoxy vloercoating laat aanbrengen, profiteert u van diverse voordelen.


Een coating van epoxy beschermt uw vloer tegen slijtage en chemische . In deze video van Polyestershoppen legt Arne uit hoe je een epoxy vloercoating aanbrengt op een. Controleer of de betonvloer droog is. Als de vochtmeter tussen de en aangeeft, is de vloer. Deze coating functioneert als een beschermlaag die een.


Vloer epoxy coating

Watergedragen epoxy coatings bestaan uit twee componenten: epoxyhars en een verharder. Zoals hun naam al doet vermoeden, zijn deze . Een ander belangrijk wapenfeit van de epoxy vloercoating is de uitstekende vloeistofdichtheid van het materiaal. Voor een epoxy vloer in satijnglans of matglans moet er nog een PU laag worden aangebracht. Compleet pakket epoxy vloercoating.


Hoogwaardige oplosmiddelvrije epoxy coating. Onze vloercoatings zijn in nagenoeg elke kleur leverbaar. Vloercoating of epoxy . Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van . De voordelen van expoxy vloeren : - naadloos - snel.


Vloer epoxy coating

Zeer makkelijk schoon te houden. Aanbrengen Coating. Doe het gewoon zelf! Hoogst haalbare kwaliteit coating. Zie de 1zeer positieve feedbacks van onze klanten hier op . Epoxy vloercoating.


Uitermate geschikt om te dienen als beschermlaag voor uw vloer. Wij leveren kwaliteits componenten ( vloer ) coating voor verschillende ondergronden. Bekijk onze complete voordeelpakketten! Als basis voor een coatingvloer wordt epoxy - of polyurethaanhars gebruikt. Net als bij de gietvloer zijn er diverse standaard kleuren leverbaar . Een epoxy coating vloer is betaalbaar en makkelijk te reinigen.


Vloer epoxy coating

Het geeft het effect van een gietvloer , zonder dat . In de meeste gevallen gaat dit om de epoxycoating , epoxy gietvloer of een troffelvloer. Dit is uiteraard niet zonder reden. Daar waar de epoxy coatingvloer geen naden als grens kent, kennen de variaties dat evenmin. Er zijn zoveel diverse mogelijkheden ten aanzien van de stijl, kleur . Voor de beste bescherming van uw vloer.


Dat maakt hem bij . Een garagevloer moet natuurlijk wel tegen een stootje kunnen en een extra vloercoating kan hier wel een handje bij helpen. Bij een epoxy vloer. Het grootste verschil tussen een coatingvloer en een gietvloer is het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.