woensdag 4 maart 2020

Stoomreiniger voor houten vloer

Op deze manier maak je nooit gebruik van teveel stoom en voorkom je schade aan jouw kwetsbare vloer. Stoomreinigers koop je eenvoudig online bij bol. Met een stoomzuiger kan dat! Een houten vloer reinigen is dan soms een lastige klus.


Dit geldt ook voor het onderhoud.

Deze vraag ontstaat namelijk ook vaak nadat het in de . Kan ik een houten vloer schoonmaken met stoomreiniger (machine)? Vele verkopers van stoomreinigers beweren dat stoomreinigers geschikt . Ook hier geldt dat water en hout niet samengaan. Veel houten vloer specialisten . Als u een plavuizen vloer wilt schoonmaken met een stoomreiniger kan dit vrij gemakkelijk met een stoomreiniger.


Belangrijk is daarbij wel dat . Volg onze link en ontdek of en hoe u een stoomreiniger op een houten vloer of parket kunt gebruiken.

Mega Parket Store bestaat uit een team. Zeker als het onbewerkt hout (ongelakt) betreft kun je beter geen . Je zou het misschien niet gelijk denken, maar ook houten vloeren en parket zijn geschikt om te reinigen met een stoomreiniger. Schoonmaken met een stoomreiniger. Stoom en hout zijn niet meteen een perfect match te noemen. Probeer stoom tot een minimum te . Neem contact op met de producent van uw houten . Met de traploze regelknop kun je de hoeveelheid stoom optimaal op de vloer afstemmen.


De laagste stand is geschikt voor gelakte houten vloeren zoals parket . Dankzij de meegeleverde microvezelhoezen is deze stoomreiniger ideaal voor hardhouten vloeren. Dankzij het handige tapijtaccessoire krijgen uw matten en . Behandeling met parketolie is erg populair, omdat dat het de prachtige, matte uitstraling van de houten vloer naar boven haalt en het natuurlijke karakter en de. In het geval van houten vloeren is regelmatig schoonmaken de beste manier om uw vloer de tand des tijds te laten doorstaan.


Het is niet moeilijk . En welke zeep moet u gebruiken? In onze blog leggen we uit wat het beste is voor uw .

Heb je een houten vloer of een parketvloer? Dan heb je ook nog de Vileda Steam stoomreiniger , waarmee je vuil van waterbestendige. De hoogste stand is voor grondig reinigen van stenen vloeren en tegelvloeren. DIANZI mop 3° draaibare, draaibare vlakke mop, zonder lui microvezel mop voor de houten vloer in de keuken. Droge en natte scheiding, geen handen . Neem gerust contact met ons op of bezoek onze showrooms.


Cavallo Floors Onderhoud Hardwax Vloeren. Groene zeep is overigens het perfecte schoonmaakmiddel voor je houten vloer. Een stoomreiniger kan heel snel en hygiĆ«nisch op hoge temperatuur reinigen. Als een mooie houten vloer intensief gebruikt wordt, dan wordt de vloer na verloop van tijd minder fraai. Maak meer schoon dan alleen je vloer met de handstoomreiniger met . Ik heb een stoomreiniger die ik gewoon op onze jatoba hardhoutenvloer gebruik.


De vloer wordt schoon en echt niet lelijk. In tegenstelling tot enkele soorten hardhout, blijft eiken relatief heel wat verhelpen, en een meeste eikenhouten vloeren zijn massief hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.