vrijdag 6 maart 2020

Rubberschuif prijs

Prijs , Datum geplaatst. Zakelijke goederen. Kopen en verkopen op 2dehands. Heftruck rubberschuif gebruikt en nieuw worden te koop en te huur aangeboden op Werktuigen. Het adres voor al uw aanbouwdelen.


Wij leveren kwalitatief hoogwaardige producten, tegen zeer scherpe prijzen! Alles in één hydraulisch verstelbare rubberschuif meter voor euro, trekker, shovel, tractor en heftruck palletlepels. Nu in de actie bij Landbouwwinkel. Zoek je een goedkope rubberschuif , sneeuwschuif, mestschuif of modderschuif? Deze mechanische rubberschuif , ook wel mestschuif of voerschuif genoem.


Type: rubberschuif modderschuif. De rubberschuiven van Kemp zijn verdeeld in meerdere categorieën, zodat er voor ieder voertuig (trekker, (mini)shovel, verreiker) een geschikt model . Zwaar uitgevoerde rubberschuif voor op het erf, wegen, stallen etc. Door deze schuif in grotere getalen te produceren is de prijs zeer scherp. Deze rubberschuif is in tegenstelling tot andere goedkope merken wel zeer degelijk . Voorzien van rubber verstevigd met staaldraad. Price: price on request.


Rubberschuif prijs

Goudriaan, Nederland. De RS2H rubberschuif is te gebruiken op de heftruck en tractor. Bekijk Beschrijving. Ideaal voor het schuiven van modder, sneeuw, wasplaats of de stal. De schuif en de uiteindes . Staal S2Schuifbalk van UNP 140.


Vraag naar de prijs. Neem contact op met voor meer informatie met ons samen. Let op: Minigraveraanbouwdelen worden niet gratis verzonden. Tarief verzenden Nederland € 52.


Rubberschuif prijs

En aangezien ik dat wel redelijk aan de prijs vind is nu mijn vraag: er zijn toch bedrijven die ook rubber met staaldraad erin leveren? GEEN PRIJS BESCHIKBAAR. VTM BU RUBBERSCHUIF 50m gegalvaniseerd. Vrijblijvend prijs en informatie opvragen.


Leave this field blank. Speciale prijs € 1. CASCADE 52G-CFR-677. Agromet rubberschuif. Overige terreinbeheermachines, Terreinbeheer.


Rubberschuif prijs

Wifo rubberschuif 2. Wij zien Uw bezoek graag tegemoet ! Sorteren op nieuwste, Sorteer op prijs : laag naar hoog, Sorteer op prijs : hoog naar laag. Hekamp rubberschuif m. Rubberschuiven met strip met staalinlage combi 3-punts lepelinsteek. Omschrijving, rubberschuif.


Titel : Rubber Schuif. Staat : Tweedehands - Niet meegedeeld. General Description.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.