dinsdag 14 mei 2019

Houten shutters op maat

Houten shutters op maat zorgen voor een luxe uitstraling in huis. Bent u op zoek naar advies of tips? Het voordeel van pvc shutters is de kortere levertijd.


Kiest u voor hout ? Dan is er volop keus in kleuren, wij leveren houten shutters in alle RAL kleuren.

Wanneer kies je voor shutters? Maatwerk raamdecoratie is bij JASNO standaard. De belangrijkste kenmerken van onze shutters. Altijd op maat gemaakt. Leverbaar in Paulownia hout of in . Wij hebben al vele klanten blij mogen maken met PVC of houten shutters in hun huis.


De resultaten zijn prachtig en die delen we graag.

Laat je inspireren door . De verschillende houtsoorten en kleuren. Alle houtsoorten die we gebruiken zijn . Beste kwaliteit op maat gemaakt. Je vindt hier verschillende soorten shutters : gemaakt van kunststof of hout , in diverse. Deze worden speciaal voor de gewenste locatie op maat gemaakt. Primewood shutters zijn vervaardigd uit het duurzame Paulownia hout , een lichte maar stevige houtsoort die geschikt is voor elke raamvorm.


De houten shutters voegen direct warmte toe aan je interieur. De shutter is dan ook een populair raamdecoratie product. Alle shutters worden op maat gemaakt,.


Overdag kunt u de shutters helemaal open zetten of de lamellen zo draaien . Het hout wordt op een speciale manier gezaag waardoor kwalitatieve hoogwaardige houten shutters met stabiele lamellen gegarandeerd . Houten Jaloezieën op maat zijn een vorm van zonwering. Onze houten shutters. Deze soort beschutting bestaat uit horizontale of verticale lamellen die in verschillende breedtes te .

Er zijn verschillende versies shutters op maat verkrijgbaar. Een paneel bestaat uit een frame en kantelbare lamellen. Op maat gemaakte shutters zorgen voor een prettige sfeer in huis. Of uw ramen nu smal en lang zijn of juist breed en kort, shutter luiken zijn in bijna alle maten . SHUTTERS voor het raam?


Echte authentieke shutters zijn van hout en geven een zeer bijzondere sfeer en lichtinval in huis. Wij noemen shutters ook wel de rolls royce van de raamdecoratie . Zo worden ze vaak gemaakt van aluminum en PVC, maar bij Raamdecoratiedeal werken wij met houten. De prijs is afhankelijk van de houtsoort , het kleur en . Shutters worden op maat gemaakt met de beste materialen.


Voordelige jaloezieën op maat , jaloezieen ook extra breed en met ladderband of zijgeleiding. Houten jaloezieën in bamboe of basswood lamellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.