woensdag 21 november 2018

Duurste laminaat

Duurste laminaat

Eurofiber staat aan de basis van de Digital Society van vandaag én morgen. Door de strategische groei afgelopen jaren maken zij nu al meer . Eindelijk is de kogel door de kerk. Eurofiber uit Maarssen koopt het sensornetwerk in Assen van het failliete Sensor City. Zakelijke glasvezelaanbieder Eurofiber gaat dit jaar de zorglocaties van Amstelring aansluiten op zijn glasvezelinfrastructuur.


Duurste laminaat

MAARSSEN (AFN) - Investeerder Antin Infrastructure Partners wil het Nederlandse Eurofiber verkopen. De uitbater van een glasvezelnetwerk . Maarssen/Baarn, februari 20– Eurofiber en Speer IT blijven de komende jaren partners in het beheer en de ontwikkeling van Eurofibers glasvezelnetwerk. Eurofiber is een Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanleggen van glasvezelkabel voor de zakelijke markt. Eurofiber has been a provider of industry-leading digital infrastructure since 2000.


Relying on its own fiberoptic network and datacenters, the . Contact - Eurofiber Nederland B. Safariweg 36MA Maarssen. Fax +30-2428765.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.