maandag 15 januari 2018

Bik lichtkoepels afmetingen

Vorm en afmetingen van een lichtkoepel kunnen de architectuur van een woning accentueren of juist volledig in het ontwerp worden opgenomen . Glazen lichtkoepels. Modulaire lichtstraten. Opstanden en ventilatie.


Normen en regelgeving.

Lichtkoepel inbraakwerend 8 . Ga dan minimaal voor een BIK 3-wandige lichtkoepel ! Voor het platte dak schrijft de EPC-norm (Energie Prestatie) in het bouwbesluit een RC –waarde van 6. Wilt u veel daglicht in uw gebouw binnenlaten? Dan vormt een lichtstraat van JET BIK een buitengewoon duurzame én esthetische oplossing. Jet Bik lichtkoepels. Als onderdeel van de .

Afmeting lichtkoepel. Hierbij geldt dat. Bij elke lichtkoepel is een passende . JET- BIK LICHTKOEPELS GLAS.


De lichtkoepel is in verschillende afmetingen te verkrijgen en heeft een vaste of ventilerende uitvoering. Ruime keus in afmeting , materiaal en toepassing. Zo kunt u kiezen voor meerdere schalen voor een hogere isolatiewaarde . BIK lichtkoepels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en uitvoeringen. Nette bolvormige dubbelwandige lichtkoepel van het merk BIK inclusief. Het betreft een doorzichtige lichtkoepel.


Binnen ons assortiment lichtkoepels glas heeft u de grootste vrijheid in afmetingen. Voeg daarbij de hoge isolatiewaarde en geluidsreductie en u heeft de ideale . Bij iedere lichtkoepel hoort een passende opstand. Vrijwel iedere maat is te leveren met zowel een AVP opstand als een polyester dakopstand. Rechthoekige lichtkoepels zijn altijd in ventilerende uitvoering .

U heeft de keuze uit verschillende afmetingen , vormen en. De inbraakwerende lichtkoepel van BIK is de eerste in kunststof. Ze zijn beschikbaar in diverse vormen en afmetingen. Ze vormen een aanwinst voor . Opzet ventilatieraam PVC, Solo Handmatig, x cm.


Altena levert lichtkoepels van Essetec en JetBik. Al meer dan jaar staat JET BIK garant voor hoogwaardige en duurzame. JET BIK biedt een inbraakwerende lichtkoepel die vervaardigd is van.


De kunststof lichtkoepel is beschikbaar in vijftig afmetingen variërend . NB: De waarden kunnen gewijzigd worden en kunnen variëren met de productafmetingen. Overige categorieën. Voor Vacalux lichtkoepels en Vacalux daglichtkoepel bent u bij Bouwbestel. Vaculux dubbelwandig PMMA – helder met een afmeting van 80xcm. Opmerking : bij deze technische fiche worden soms verschillende.


Buiten deze standaard afmetingen kunnen we alles op maat leveren, vraag naar de mogelijkheden in afmeting en prijzen. Het SkyVision Fixed daklicht heeft . Technische aspecten van de brandwerende vlakke lichtkoepel. Het RE Brandwerend Daklicht is verkrijgbaar in afmetingen tot 230x90cm en 120x120cm en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.