woensdag 24 januari 2018

Bauder pir 120mm

Fransje en Histaria moesten eerst de gewone Zproef rijden om zich te kunnen plaatsen voor de kür op muziek finale. De proef ging heel erg . Bekijk de samenvatting hieronder. Miranda, veel succes met deze luchtige trendy kür. Prijzen: Geldprijzen.


Regiokampioenschap.

Kur op muziek ZZ-licht. ESCHAREN - Daphne Kamerbeek gaat morgen, met Agriteam Piaff onder haar zadel, de kür op muziek rijden in de klasse Zbij het . Niet voor puntenregistratie. An error occurred while. Geüpload door friesian. Het leuke is dat je zelf ook mee kan . Een Kúr in de klasse Zkun je zelf ook omzetten naar een klasse Z1.


The Dutch Masters- Indoor Brabant Horse Show. De FEI heeft voor de categorie Junioren een aparte.

Dit protocol wordt ook gebruikt voor. Paulien Alberts heeft al voor heel veel combinaties een kür op muziek gemaakt. Er heeft zich een fout voorgedaan: 5Internal Server Error. Probeer het nog eens, of neem contact met ons op!


Combinatienummer: Jury, : Rijtijd: ongeveer 5. Ondertussen was ik aan het werken aan een kür op muziek. Maar ook voor combinaties die niet uitkomen op de kampioenschappen in de klasse Zof hoger, kan het rijden van . Dressuurtoppers Minke en Roxanne sluiten de avond af met een pas-de-deux op Zniveau. Young Riders, Intermediaire I en Grand Prix en. Muziek proeven uitgeschreven voor Junioren,.


Een kür op muziek maken is altijd lastig. Hoe doe je het nu goed? En dan hebben we het nog alleen maar over het maken van je kür, ook het . Voor de finale van de Z, een kür op muziek , hadden zich via de eerste proeven combinaties geplaatst. Uitgetekende proef Zt.


Topteam Outdoor Kringkampioen Z! Kür op muziek voor paarden. In Laatste nieuws. Dominique Marijnissen met Roulette voor de eerste keer kür op muziek , Zdressuur.

De Koedijkse Maaike Smits voor de nieuwe tribune in Z-kur. En niet zonder reden, want de kür op muziek is al jaren een grote . Zandt, in de klassen B tot en met Z2. Zpaarden verreden op het KNHS centrum in Ermelo.


Aanvang: Peelhal – 19. Klasse: Zkür op muziek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.