woensdag 18 oktober 2017

Gebroken arm eigen risico

Voorbeeld gebroken been. Je breekt een been. Het eigen risico van minimaal . Ook over het eigen risico bestaan veel misverstanden. Wat is het eigen risico?

Dat kan verschillende redenen hebben, zoals het eigen risico of een eigen bijdrage. Roel heeft zijn pols gebroken. U betaalt voor een behandeling in het ziekenhuis eigen risico.


De rekening ontvangt u. Stel, u heeft uw arm gebroken en u gaat naar het ziekenhuis. Een valpartij, gebrul en een gebroken pols tot gevolg. Moet je kind naar het ziekenhuis voor een röntgenfoto? Het ziekenhuis declareert de zorgnota van: € 4.

Bewuzt betaalt € 3. Jan de Jong heeft zijn arm gebroken en wordt hiervoor in het ziekenhuis behandeld. Het wettelijk verplicht eigen risico is € 385. Deze kosten verrekenen wij met jouw eigen risico. Een DBC staat voor het hele zorgtraject dat je doorloopt voor je gebroken sleutelbeen. De vergoeding vanuit de basisverzekering valt onder het eigen risico.


Hebt u gekozen voor een vrijwillig eigen . Bekijk op deze pagina voor welke zorg u een eigen risico en eigen bijdrage betaalt. Dat betekent dat je de eerste €3die je aan zorgkosten maakt, zelf moet betalen. Pas daarna betaalt je zorgverzekeraar de kosten. Er is geen eigen risico als je kind gebruik maakt van zorg uit de zorgverzekering, ook niet bij een verhoogd vrijwillig eigen risico. Lees er over op Geld.


Dit heet het eigen risico. De kosten van een behandeling verschillen per ziekenhuis. Als mensen ouder worden, is de herstelperiode langer en breuken gaan vaker gepaard met complicaties.


Het gaat om de ingrepen die dit jaar vallen binnen het maximale eigen risico van 8euro. Patiëntenfederaties, de Consumentenbond en het .

Mijn verzekeraar verrekent een eigen risico uit het afgelopen jaar. Wij mogen kosten rekenen als de belafspraak aan de volgende eisen voldoet: De . Iedereen van jaar en ouder heeft een verplicht eigen risico (ER) op zijn (basis ). De zorgkosten van een gebroken arm bedragen gemiddeld € 4. Ieder DBC-zorgproduct heeft een eigen tarief. Als u bent verzekerd kunt u deze kosten (deels) verrekenen met uw zorgverzekeraar. Controleer voor een bezoek. Heeft u met uw zorgverzekeraar een hoger eigen risico afgesproken, dan betaalt u het.


Dubbel eigen risico door uitgestelde behandeling in verband met Corona.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.