donderdag 21 september 2017

Prijs cakepops

Prijs cakepops

Daarom is het heel lastig een algemene prijs te vermelden op mijn site. Coating : witte chocolade. Decoratie: disco sprinkles. Stijl: stokje naar beneden, cakepop rond. Vorm, afmeting, Aantal personen(indicatie), Standaard.


Prijs cakepops

Prijs per push up cake, € 2. Cakepops zijn balletjes gemaakt van cake op een stokje. Bestel hier je eigen Cake-pops online! Cupcakes gedecoreerd met fondant: € 2. Een gaaf idee voor jouw feest!


Jij hebt de keuze uit verschilllende smaakrichtingen zoals chocolade, kokos, hazelnoot, . Een sweet donutwall met bijpassende cakepops. De samenstelling van de sweet table bepaalt de uiteindelijke prijs. Elke bestelling is anders, dus de prijs is op basis van uw wensen, wellicht anders dan de grootte van de door.


Feestjes of traktaties op school krijgen met deze cakepops na cupcakes en koekjes weer een heel andere, leuke dimensie! Onderstaande prijzen zijn richtprijzen, . Zo presenteert u een lekkernij in de huisstijl van uw bedrijf. Onze cakepops zijn te bestellen vanaf stuks.


Al mijn taarten, cupcakes, cakepops en koekjes worden vers, met zorg en met . Samen met kinderen kun je de mooiste cakepops maken. Leuk om te doen op een koude herfstdag. Jumbo helpt je graag op weg met leuke cakepop inspiratie. Cake pops : (minimum afname stuks met meervoud van stuks). Diverse macarontorens laags ( prijs op aanvraag).


Zoetegedachte maakt unieke cup cakes, cake pops , bruidstaarten en taarten voor u. In deze prijs is de vulling en de bekleding van de taart inbegrepen. Inmiddels al aardig ingeburgerd in Nederlan de Cake Pops (Cake Popsticle). De lekkerste kleine lekkernijen zoals cupcakes, koekjes, cakepops en macarons,. De uiteindelijke prijs van de sweets is afhankelijk van de hoeveelheid en . Kleur en versiering zijn aan het thema van het feestje aan te passen.


Bij ons kunt u verschillende popcakes bestellen. Popcakes gaan vanaf stuks en kosten €. Ze worden opgebouwd in lagen, dit kost veel tijd en geduld. Informeer naar de prijs.


Prijs cakepops

Onze koekjes worden standaard verpakt in silofaan zakjes. Geen producten in je winkelmand. Minimale bestelling van stuks.


Vanaf stuks zijn de cupcakes en cakepops €per stuk en vanaf stuks zijn ze €00. De prijs gaat vanaf €2. Echter de prijs varieert per macaron . Koek- en cakepops (Paperback).


Prijs cakepops

Meer dan speelse lekkernijen op een stokjeWat hebben brownies, koekjes, meringues en monsters met elkaar te maken? Eén verpakking bevat 50. Uniek assortiment met de laagste prijs ! CakePop Geboorte stuks (STANDAARD TEGEN BORG TE GEBRUIKEN). Chocolade CakePop , gedipt in gekleurde witte chocolade afgewerkt in stijl. Je kunt uit gaan van een prijs vanaf € pp in het onderstaande overzicht een aantal.


Normale prijs : € 250. Aanbiedingsprijs: €250. Met deze cake pop bakvorm maak je de lekkerste cake pops ! Vul het onderste deel van de cake pops bakplaat met de cakemix en sluit de bakpan af met de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.