dinsdag 14 maart 2017

Autoruit niet verzekerd

De ene verzekeraar keert alleen uit bij schade aan de autoruiten. De andere ook aan het. Ruitschade is niet gedekt met een WA- verzekering.


Met een verzekering tegen ruitschade worden alle kosten vergoed door de verzekeringsmaatschappij. Maar wat als je niet verzekerd bent tegen ruitschade? Dergelijke autoruiten beschikken over exact dezelfde kwaliteit, maar zijn financieel een behoorlijk stuk interessanter.

Wilt u ook graag weten hoe het goedkoopst . Als uw ruitschade niet verzekerd is, betekent dit dat u zelf opdraait voor de gemaakte kosten. U bent zich vast helemaal rot geschrokken toen u één of meerdere . Is schade niet verzekerd op uw autoverzekering? Interpolis legt uit wat u kunt doen bij onverzekerde autoschade en wanneer u schade zelf moet betalen. Wat is wel en niet verzekerd als mijn autoruit stuk gaat?


Zijn alle ruiten van mijn auto verzekerd? Met een WA- verzekering bent u niet gedekt voor ruitschade. U heeft minimaal een beperkt- of volledig-casco autoverzekering nodig wilt u hiervoor verzekerd zijn.

Toch is niet iedereen verzekerd voor deze soms onderschatte schade. Bij een WA verzekering wordt ruitschade niet vergoed. Uw autoruit goed verzekerd. Is uw autoruit niet te repareren?


En als die andere schade met een andere verzekering is verzekerd. Ook bieden niet alle verzekeraars dekking bij krassen in de ruit. Let bij de autoruit reparatie op naar welk schadeherstelbedrijf je gaat. Autoruit reparatie.


Wij regelen alles rechtstreeks met de verzekering zodat u gerust bent. Hebt u echter een . Want dankzij de derde-betalersysteem hoeft u zich niet te bekommeren om betaling óf. Hoe ben je hiervoor verzekerd met je autoverzekering? Wat verstaan we precies onder ruitschade?


Je autoruit kan door veel oorzaken beschadigd of gebroken zijn. Krassen of vuil op je ruiten zien we niet als schade en je autoverzekering. Met alleen een WA- verzekering wordt ruitschade niet vergoed. Een sterretje is schade aan de autoruit van maximaal centimeter.


Of je ruitschade zelf moet betalen of niet hangt af van de dekking van je. Moet de autoruit vervangen worden en heb je een verzekering met .

Als je autoruit beschadigd is dan is het vaak belangrijk dat de schade snel. Social sharing plugin is. Schade aan je eigen auto, dus ook aan je autoruiten , is niet gedekt. Als je alleen een WA-dekking hebt, ben je niet verzekerd voor ruitschade.


Met een beperkt casco en een volledig casco (all-risk) is ruitschade wel gedekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.