woensdag 14 december 2016

Krios plafond

Panelen met X-kantafwerking kunnen in een ophangsysteem geplaatst worden of direct aan het bouwkundig plafond gemonteerd met behulp van . Brandwerendheid: Brandrapporten op aanvraag. Rockfon Krios plafondplaten. ROCKFON Krios is een akoestische plafondplaat met als basis onbrandbare en kiemvrije steenwol, welke voorzien is van een wit,. Een plafondplaat met veelzijdige mogelijkheden haalt u online bij systeemplafondplaat.


Dit zorgt ervoor, dat ieder plafond voorzien kan worden van een passende plafondplaat. Productbeschrijving. De Krios serie is verkrijgbaar in verschillende randafwerkingen. De plaat heeft een witte, zeer fijne. De Krios biedt diverse mogelijkheden om uw systeemplafond vorm te geven.


Deze tegel is voor een standaard inleg en semi-verdekt systeemplafond. Hoge geluidsdichtheid . Aantal ruimtes (aantal verschillende plafonds ). Plafond oppervlakte m². De diversiteit van Krios biedt aan afmetingen ongekende mogelijkheden. Cette épingle a été découverte par Shapes Experience Center.


Krios plafond

Découvrez vos propres épingles sur Pinterest et enregistrez-les. Attractief egaal wit oppervlak voor diverse toepassingen. Download Datasheet. Het Krios oppervlak heeft een witte, zeer fijne, oppervlaktestructuur. Formaat: 6mm x 6mm en . Toont alle resultaten.


Standaard sortering, Sorteer op populariteit, Op gemiddelde waardering sorteren. Krios is een zelfdragend plafondpaneel met een kern van onbrandbare steenwol, dat aan de zichtzijde is voorzien van een akoestisch-open egaal witte lakgiet . Krios : Effen Oppervlak : Design white : Modulaire plafonds. ROCKFON plafonds dragen bij aan een goed binnenmilieu en zijn 1 recyclebaar. Krios dB plafondpanelen zijn perfect combineerbaar met plafondpanelen uit het.


Verkrijgbaar in diverse afmetingen, . Office par Arthur Garcia-Clemente. Fase met gelijke grootte is eveneens in aantocht! No photo description available. Het rooster alsmede de combinatie van rooster en plenumbox zijn voorzien van ophangogen. Voorraad: Haelen: Gronsveld: 0. Brandstabiliteit van het opgehangen plafond onder de desbetreffende vloer.


Hiermee creëer je verdekte en semi-verdekte plafonds waarbij het . De zelfdragende plafondpanelen . Zo ontstaat een schaduweffect dat het plafond extra diepte en een luxueuze uitstraling geeft. Krios Gamma D is een verdekt uitneembaar . Egaal wit plafondpaneel. Multifunctioneel plafond met goede hygiënische eigenschappen. Gemakkelijk te reinigen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.