donderdag 15 december 2016

Afmetingen dakraam

Prijzen en afmetingen van VELUX dakramen treft u aan in onze VELUX productconfigurator of bij één van onze verkooppunten. In ons Daglicht Advies Centrum . Welke maten VELUX dakramen zijn er verkrijgbaar? Een overzicht van alle beschikbare afmetingen VELUX dakramen vindt u hier!


Tevens direct uw offerte.

Met zijn afmeting van 180x78cm is het MKraam het hoogste. De smalste vensters zijn de CK0 CK0 CKen CK06. Ieder maatcode staat voor een bepaalde afmeting.


De maatcode is meestal het tweede deel van de VELUX productcode. Voor de nieuwe generatie dakramen. Alle afmetingen van de VELUX dakramen zijn aangegeven als de buitenmaat van het kozijn (inbouwmaat) en altijd breedte x hoogte. Indien u een VELUX .

Kies hier uit de verschillende afmetingen en formaten van de VELUX dakramen. Vervang je oud VELUX dakraam door een nieuwer model. Bereken online je . Bekijk hier de modellen en afmetingen.


De afmeting zijn glasmaten). Zwartstalen dakramen voor Pannendak, Riet en Leien . Afmetingen FAKRO dakramen. In de tabel vindt u een overzicht van de standaard afmetingen. Voorafgaand aan het plaatsen of vervangen van een dakraam is het belangrijk om te weten welke maatvoering bij jouw wensen past.


Deze codes vertellen ons namelijk precies in welke afmetingen we jouw nieuwe dakraam rolgordijn bij je af moeten leveren. Hieronder vind je een . De typecode zegt iets over je type . Velux werkt met codes die de afmeting van een dakraam aangeven. Overige categorieën.


Deze codes zijn in de loop der jaren veranderd maar de afmetingen zijn gelijk gebleven, . Als de maat code van uw VELUX dakraam niet meer zichtbaar is?

Kijk dan even in onderstaande tabellen. Misschien vindt u aan de hand van de maten de . Naast de gelakte houten dakramen heeft Keylite de keuze uit dakramen met . Teken dit op de buitenkant van het dakbeschot af en sla in iedere . Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar dakraam rolgordijnen. Wil je zelf een gordijn samenstellen?


Stel hem samen met de KARWEI configurator. Het VELUX dakvenster MKheeft een moderne uitstraling en is snel en makkelijk in te bouwen. Met drie dakramen in één frame zorgt de VELUX STUDIO 3-in-voor een panoramisch. Selecteer de afmetingen van uw dakraam en kies de beglazing en . Van afmeting tot merk en van soort dakraam tot materiaal. In de volgende stappen wordt duidelijkheid gegeven over de kosten en de factoren hiervan.


Wat zijn de afmetingen van uw dakraam ? De meeste producenten van dakramen maken gebruik van een dergelijk typeplaatje waarop het betreffende model en de afmetingen te vinden zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.