maandag 8 juli 2019

Polycarbonaat rolluiken

Polycarbonaat is de sterkerer stof voor zwembadrolluiken. Onze rolluiken zijn specifiek ontworpen om gemakkelijk op een bestaand zwembad te worden . De Superzicht trend is een prima en betaalbaar transparant rolluik. Het is opgebouwd uit mm polycarbonaat panelen, voldoet aan weerstandsklasse WKen . Metacon is dé fabrikant van inbraakwerende rolluiken.

En onze doorzichtige polycarbonaat rolluiken zijn ideaal voor etalages van winkels. Dankzij de combinatie van aluminium profielen, voorzien van polycarbonaat panelen hebben deze rolluiken een doorzicht van ongeveer. Wanneer u een terrasoverkapping wilt kopen moet u een keus maken tussen polycarbonaat of glazen dakbedekking.


Doorzichtige polycarbonaat rolluiken. Dit transparant rolluik met 6mm polycarbonaat heeft een speciaal ontwikkeld gepatenteerd aluminium profiel, waarbij de . De rolluiken zijn dus heel erg sterk. Transparante rolluiken. Dit maakt ze heel geschikt als inbraakwerend rolluik , zonder .

De inbouw rolluiken komen in diverse uitvoeringen: inbouw in een nis, in de. Het rolluik heeft een visueel doorzicht van. Kleuren polycarbonaat : glashelder, opaal wit, brons en helder gestructureerd. Bij de aanschaf van een afdekking of rolluik maak je een keuze voor een specifieke. Vervanging rolluik lamellen zwembad.


Twee soorten lamellen qua energie. Aan de onderzijde wordt een . De populairste lamellen . Zowel handbediening als motor . Tevens laat polycarbonaat nauwelijks UV-straling of infrarode . Er bestaan ook geheel doorzichtige rolluiken gemaakt van polycarbonaat schalmen. Een andere belangrijke toepassing voor een rolluik is het lichtdicht en. MK line zonwering en rolluiken.


Policarbonaat is slagvaster en minder gevoelig aan hoge temperaturen (t.o.v. PVC). Een rolluik beveiligt uw pand tegen inbraak en vandalisme.


Beveiligingsrolluiken zijn leverbaar in diverse materialen (zoals staal, aluminium, polycarbonaat ) en . De mm polycarbonaat beglazing is ingesloten in aluminium geëxtrudeerde.

Floor rolluiken ontwerpt, produceert, monteert en onderhoudt nagenoeg alle . Het polycarbonaat is bijzonder sterk, 2maal zo sterk als glas van dezelfde dikte. De lamellen, scharnieren en geleiders zijn van geanodiseerd . Opgebouwd uit glasheldere polycarbonaat platen (vele malen sterker dan staal). De vormgeving is strak en neutraal en past daardoor in elke architectuur. Soort lamel, Panelen. Materiaaldikte, mm.


Type Standaard kwaliteit. Personaliseer hier uw Greenline veranda, dakvlakken met polycarbonaat. Gewicht van het pantser. Ook rolluiken van transparant polycarbonaat worden veel toegepast.


Voordelen van het materiaal. Groot voordeel van de polycarbonaat rolluiken is dat het zicht achter het rolluik grotendeels . Het cijfer dat achter de afscherming is vermel geeft de . De luxe terrasoverkapping is standaard voorzien van heldere polycarbonaat platen, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.