vrijdag 9 november 2018

Kapstok magneet

Ook geschikt voor een kastdeur of . Deze kapstok is voorzien van krachtige magneten , waarmee deze tegen een metalen wand geplaatst kan worden. Een kapstok is in elke kantooromgeving onmisbaar. Een magnetische kapstok , die in een handomdraai op iedere metalen ondergrond te.


Koop kwaliteitsvolle kantoorartikelen en uitrusting voor jouw werkplek of thuiskantoor bij Lyreco Nederland.

Vandaag bestel morgen geleverd! BTW per stuk € 2. Kleur grijs, zwart. Simpele kapstokhaak met een sterk magnetisch ophangsysteem die tot 12kg kan dragen.


Wandkapstok met jashangers die makkelijk te hangen is op een metalen ondergrond. Magnetische wandkapstok. De wandkapstok is makkelijk te hangen op een metalen ondergrond.

Sterk magnetisch ophangsysteem met haken die in een rails onder de balk hangen. De magneet van de Nino kapstok is bekleed met een antracietkleurige sleeve. Weergave: 2 4 96. Aestic magneet kapstok magnetisch zwart. Manutan magneet kapstok voor op zijkant roldeurkast.


Bekijk alle product informatie hier! Kapstok magnetisch VepaBins met haken. KAPSTOKHAAK MAGNEET UNILUX STEELY ZWART HAAK Stuk. Welke lengte heeft u nodig?


Het gaat hier om magnetische hangers die door een sterke magneet zichzelf bevestigen aan elke metale ondergrond. Doordat er een super sterkte magneet in zit . Article Logos: Product Videos: Article Videos:. Zeer goed te plaatsen tegen bijvoorbeeld de zijkant van een metalen kast. Met uitklapbare haken.


Alles voor jouw prettige werkomgeving. Op werkdagen vóór 22:uur bestel morgen in huis.

Door de ronde vorm zullen. Dan is een magneetkapstok een slimme oplossing. Dankzij de magnetische werking is de kapstok eenvoudig te plaatsen op stalen . Op bestelling leverbaar.


Verwachte levertijd is ± werkdagen. Het design is teruggevoerd tot de essentie. Voor een kapstok , staand of aan de wan moet u bij Office-Deals.


Naast een kapstok aan de wand heeft u nog veel meer keus, zoals een staand model, een rek of een magnetische kapstok. Deze magnetische kapstok is niet alleen functioneel maar ook heel erg handig. Aan de magneethaak kan kledinghanger hangen. Je hangt de garderobehaak.


Facilitair en Werkplek. Beschikbaarheidsdatu7€ excl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.