woensdag 19 april 2017

Akoestische kunst

Akoestische kunst

Akoestische schilderijen. Verbeter de akoestiek , verminder de galm. Verwisselbare fotokunst in een strakke aluminium lijst met speciale akoestische panelen die je. Hang kunst aan de wand én verbeter de akoestiek met het Imago akoestisch.


Akoestische kunst

Imago Designs schilderijen en bestel een kant en klaar akoestisch kunstwerk . EASYphoto: de mooiste akoestische fotoprints naar keuze! Een hoogwaardige oplossing voor het verbeteren van uw akoestiek. Koop nu online via onze . Ben je zelf de kunstenaar , dan kunnen we met een hoge resolutie scan van het origineel een prachtige print maken op akoestisch doorlatend . De akoestiek op kantoor beter onder controle krijgen ? Mooi om te zien en. Kies voor een mooi ontwerp op een akoestisch paneel van Stories on the Wall. Als audioloog weet Dyon Scheijen veel van gehoor en geluid en hoe een interieur de akoestiek in een ruimte kan beïnvloeden.


Ons akoestisch paneel: ARTpanel Het origineel: ARTpanel, een hoogwaardig wandpaneel dat zorgt voor een aangename akoestiek. Het aluminium profiel van. De spreekkamer van Van der Sande Makelaardij in Breda vroeg om een kunstwerk met een akoestisch absorberende functie. Interieur-ontwerper Harmen Witte . Kunst en akoestiek een win-win situatie.


Akoestische kunst

Een serie reproducties van Gillo . Gemaakt van geluidsabsorberend materiaal. Combineer geluidsdemping met sfeervolle akoestische panelen. Last van geluid in uw auto, boot, woning of studio? Wij weten alles over geluidsisolatie en akoestiek.


Het gaat hier om akoestische panelen met een geprint doek. Geluid absorberen in stijl? Bij de inrichting van een ruimte luisteren we goed naar de akoestiek. Moderne akoestisch geluiddempend wandelementen in de vorm van een puzzel.


Veel kleuren en varianten voor een akoestische inrichting van de ruimte. Design akoestische absorptieplaat Puzzel. De huidige interieur tren waarin veel harde materialen worden toegepast voor de inrichting van huizen en projecten is prachtig, maar komt . Inspirerende objecten, akoestische kunst en interessante samenwerkingen.


Laat u inspireren door een combinatie van akoestiek en artistieke voorwerpen. Case: akoestische kunst. Mieke Lucia voor CAR Oostakker. Met D- art wordt kunst met akoestiek verenigd.


Audioloog en kunstenaar Dyon Scheijen maakt van akoestische panelen moderne kunst. Zijn doel is mensen beter te laten horen. Haar missie om met schoonheid de . Negen designers geven tips hoe je de akoestiek kunt verbeteren.


Van planten, nisjes en linnen,. Duurzaam akoestisch .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.